CHP’den sürpriz Erhan Usta çıkışı

CHP’den sürpriz Erhan Usta çıkışı

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhur İttifakı’nın ruhuna aykırı söylemlerde bulunduğu için ihraç edilen Milletvekili Erhan Usta ile ilgili CHP’den flaş bir açıklama geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak, Milliyetçi Hareket Partisi’nden geçtiğimiz günlerde ihraç edilen Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın adaylık iddialarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve dikkat çeken ifadeler kullandı.

MHP’den ihraç edilen Erhan Usta’nın İYİ Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddia edilmişti. Bu iddialara ilişkin Erhan Usta ve İYİ Parti’den henüz bir yalanlama gelmezken Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Kundak, Usta’nın aday gösterilmesi durumunda itiraz etmeyeceklerini ifade etti.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kundak, Erhan Usta’nın İYİ Parti’den Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığına, itirazlarının olmayacağını belirtti ve destek vereceklerini kaydetti.

İYİ Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin anlaşması durumunda Samsun Milletvekili Erhan Usta, Millet İttifakı'nın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilecek.

il-baskani-kundak.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.