CHP’den ünlü sanatçının mekanına baskın

CHP’den ünlü sanatçının mekanına baskın

Cumhuriyet Halk Partisi’nden sanatçılara tepkilere artarak devam ediyor. Son olarak ünlü sanatçının mekanını bastılar. İşte ayrıntılar;

CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve beraberinde ki 50 kişilik grup Mustafa Keser’in mekanına siyah çelenk bıraktı.

Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek de sanatçılar için çok sert ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Zeytin Dalı Harekatı'nı başarı ile sürdüren Mehmetçiğe moral vermek için sanatçılarla yaptığı Hatay'daki karakol ziyaretinin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sanatçılara yaptığı 'Rezil güruh' hakaretine bir yenisi daha eklendi.

Bu kez CHP'nin hedefinde, sınırdaki Mehmetçiğe anlamlı ziyareti gerçekleştiren sanatçı dostlarını program yaptığı televizyonda savunan, Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren ünlü sanatçı Mustafa Keser vardı.

CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, yaklaşık 50 kişilik CHP üyesi ile Mustafa Keser'in Göktürk'teki restoranına giderek siyah çelenk koydu.

Burada yaptığı basın açıklamasında sanatçılar hakkında ağza alınmayacak sözler sarf eden Akçiçek, başta Mustafa Keser olmak üzere diğer sanatçılar Deniz Seki, Hülya Koçyiğit, Yavuz Bingöl ve İbrahimTatlıses hakkında aşağılayıcı, hakaret içeren sıfatlar kullandı. Yanındaki CHP üyeleri de alkışlarla Akçiçek'e destek verdi.

chp-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.