CHP'li Abdüllatif Şener: Kıyamete gidiyoruz

CHP'li Abdüllatif Şener: Kıyamete gidiyoruz

Ak Parti’nin kurucularından ve Erdoğan’ın eski yol arkadaşı CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar;

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Şener, ülke ekonomisine ilişkin flaş açıklamalarda bulundu ve ‘kıyamete gidiyoruz’ dedi.

Amerika Birleşik Devleti’nin Türkiye’ye yönelik başlattığı ekonomik savaşın ardından yaşanan kur krizi Türkiye'yi derinden etkiledi. Cebindeki parası her geçen gün değer kaybeden vatandaş ise yapılan zamlarla isyan noktasına geldi.

CHP Konya Milletvkili Abdüllatif Şener Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kayınpeder var. Damat-Bakan var. Kötü yönetim var. Doğru iş yapma becerisi kalmamış iktidarımız var. Sorumsuz yetkililerimiz var. Halkın gerçekleri öğrenme hakkını yok eden medyamız var. Nasihatları küfür sayan yandaşlar var. Bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete..."şeklinde paylaşımda bulundu.

ŞENER'İN YAPTIĞI DİĞER BİR PAYLAŞIM İSE ŞU ŞEKİLDE:

Bu halk ne istedin de vermedi? Oy istedin, verdi. Vergi istedin, verdi. Yetki istedin, verdi. Tek adam olmak istedin, verdi. Saraylar, uçak ve otomobil filoları istedin, verdi. Gözünü seveyim, yetti gayri! Ekmeğini alma elinden, ekmek teknesini yok etme! İnsaf et be reis!

İşte Abdüllatif Şener’in o paylaşımları:

sener1-002.jpgsener2.jpg

siyasetcafe.com

brunson-006.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.