CHP'li Akif Hamzaçebi'den Kılıçdaroğlu'na: Zoom toplantısı etik değil ama herkesten gizli protokol yapmak etik öyle mi?

CHP'li Akif Hamzaçebi'den Kılıçdaroğlu'na: Zoom toplantısı etik değil ama herkesten gizli protokol yapmak etik öyle mi?

CHP eski Milletvekili Akif Hamzaçebi, Kılıçdaroğlu için 'Zoom toplantısı etik değil ama herkesten gizli protokol yapmak etik öyle mi? Lider arkadaşlarına, millete yalan söylemez. Yalan söyleyenden lider olmaz.' ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün katıldığı canlı yayında Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın açıkladığı 'gizli' anlaşmayı doğruladı.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, partisine üç bakanlık ve MİT Başkanlığı'nın verileceğini belirtmiş, CHP Sözcüsü Öztrak ise bu açıklamayı yalanlamıştı.

Kılıçdaroğlu, Habertürk’te katıldığı canlı yayında yaptığı açıklama ile Özdağ’ı doğruladı. Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtlayan CHP lideri, protokolle ilgili olarak konuşmasının doğru olmadığını söyledi. Öztrak’ın ve danışmanlarının ise konudan haberdar olmadığını belirtti.

 

CHP lideri, şu ifadeleri kullandı:

 

“İki kişinin namusuna teslim edilen protokoldür. Açıklamayı ahlaki olarak doğru bulmam. Benim konuşmam doğru değil. Protokol ikimizin arasında imzalandı. Kamuoyuna açık değildi. İkimizin namusuna teslim edildi nokta. Bu konuda yorum yapmam doğru değil. Sayın Özdağ ile sayın Oğan ile yaptığım görüşmelerle ilgili 6 liderin haberi vardı.”

 

KILIÇDAROĞLU'NU YALANCILIKLA SUÇLADI


22.23.24.25.26.27. dönem olmak üzere toplam 6 dönemdir milletvekilliği ve parti yöneticiliği yapan Akif Hamzaçebi Kılıçdaroğlu'nu yalancılık ile suçlayıp tepki gösterdi.

 

İşte Hamzaçebi'nin o paylaşımı:


'Zoom toplantısı etik değil ama herkesten gizli protokol yapmak etik öyle mi? Lider arkadaşlarına, millete yalan söylemez. Yalan söyleyenden lider olmaz.'

 

BAKANLIK BEKLENTİSİ VARDI

 

Akif Hamzaçebi 28. dönemde CHP'den aday gösterilmedi. CHP kulislerinde Hamzaçebi'nin bakanlık beklentisi olduğu ifade ediliyordu.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.