CHP'li Başkan Muhittin Böcek taburcu edildi

CHP'li Başkan Muhittin Böcek taburcu edildi

Dün hastaneye kaldırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yapılan tetkiklerin ardından durumunun iyi olduğuna karar verilmesiyle bu sabah saatlerinde taburcu edildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek dün aniden fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilen Başkan Böcek özel odaya alınarak tedavi altına alındı.

 

108 GÜN KORANAVİRÜS TEDAVİSİ GÖRMÜŞTÜ


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 108 gün süren Kovid-19 tedavisinin ardından 3 Aralık 2020 tarihinde taburcu olmuştu. Koronavirüse yakalandıktan sonra uzun süre yoğun bakımda kalan ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından sağlığına kavuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek taburcu olmuştu. İyileip ayağa kalkan Böcem, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne "Bir can borcum var" diyerek her fırsatta hastane yönetimine teşekkür etmişti.

 

ÖZEL HASTANEYE KALDIRILMIŞTI


Antalya'da 17 Ağustos'ta özel bir hastaneye yatan Muhittin Böcek, bir süre yoğun bakım servisinde tedavi gördükten sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmişti.İnstagram üzerinden evinden fotoğraf paylaşan böcek "Aylar süren ayrılığın ardından eve dönmenin mutluluğuyla tüm hemşehrilerime kucak dolusu selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Hepinizi çok seviyorum." notunu düştü.

 

2 GÜN ÖNCE DUMANIN VERDİĞİ ZARARI ANLATMIŞ

 

Solunum sıkıntısı ve yüksek ateş sebebiyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne başvuran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, iki gün önce durumuyla ilgili yaptığı paylaşımda dumanın verdiği zararı anlattı.

Başkan Böcek, 5 Ağustos'ta sosyal medya hesabında yangınla ilgili değerlendirme yaptığı paylaşımda sağlık durumundan ve dumanın kendisine verdiği zarardan da bahsederek, "Allah'ın takdiriyle yeni bir yaşam verdi cenabı Allah bize. Ancak duman beni gerçekten çok etkiliyor. Doktorlar evde dur diyorlar ama nasıl durayım. 2 bin 400 personelim var dışarıdan gelen çalışanlar ve belediye başkanlarıyla 2 bin 800 kişi var onlar beni başlarında görünce daha şevkle çalışıyorlar. 2 bin 800 yapı yandı 40 bin faydalı alan zarar gördü" dedi.

Başkan Böcek bu paylaşımın 2 gün sonrasında öksürükle başlayan rahatsızlığının ardından kontrol amaçlı gittiği hastanede tetkikleri yapıldı.

 

TABURCU EDİLDİ

 

Sabah saatlerinde solunum sıkıntısı ve ateş sebebiyle kontrol amaçlı gittiği hastanede tetkikleri yapılan Başkan Muhittin Böcek'in durumunun tespiti için yapılan tetkiklerin ardından durumunun iyi olduğuna karar verildi. Başkan Böcek'in evinde birkaç gün istirahat edeceği bildirildi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.