CHP'li Başkan Muhittin Böcek'in oğlundan çarpıcı iddia! 'Babam iyileşir iyileşmez AK Parti’ye geçecek'

CHP'li Başkan Muhittin Böcek'in oğlundan çarpıcı iddia! 'Babam iyileşir iyileşmez AK Parti’ye geçecek'

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek'in 'Babam iyileşir iyileşmez biz AK Parti’ye geçeceğiz' dediğini iddia edildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in aylar süren koronavirüs tedavisinin ardından görevine yeniden başlaması ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan kriz farklı bir boyut alarak daha da derinleşti.

Böcek göreve başlar başlamaz ilk icraat olarak kendisi hastanede yatarken yetkileri tırpanlanan Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncel‘e tüm yetkilerini iade etti.

CHP örgütlerinin çok rahatsız oldukları bir isim olan Cansel Çevikol Tuncel‘in özellikle en önemli yandaş iş adamlarından Fettah Tamince ile olan yakın ilişkileri bilinmekte. Tuncel aynı zamanda Fettah Tamince‘nin SEMBOL İNŞAAT isimli firmasının da avukatı.

Muhittin Böcek aynı zamanda göreve gelerek bir başka karar daha aldı ve bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hastalığı sürecinde Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne gönderilen Genel Sekreter Yardımcısı eğitimci Hüseyin Karakuş’u da görevden aldı.

Bu görevden alma kararı başta Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP Genel Merkezinde ciddi rahatsızlığa neden olurken, CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar da gelişmeler ile ilgili bir açıklama yaparak “Göreve başlar başlamaz bu atama şık olmamıştır. Başkanın kendi tasarrufudur ama örgütlerin tepkisi var” diyerek Başkan Böcek’in telefonlarına ulaşamadıklarını belirtti.

 

'BABAM İYİLEŞİR İYİLEŞMEZ AK PARTİ'YE GEÇECEK'

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan krizi daha da derinleştiren iddia ise Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek’ten geldi.

Gökhan Böcek'in yakın çevresine babasının AK Parti’ye geçeceğini söylediği iddia edildi.

Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek'in, 'Benim Mevlüt amcam var, doktorlara talimat verdim, Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’e babamın sağlığıyla ilgili bilgi verilmeyecek. Babam iyileşir iyileşmez biz AK Parti’ye geçeceğiz' dediğini de iddia edildi.

Böcek’in ayrıca 'Mevlüt amcam her gün arıyor, babam için dua ediyor. CHP bizim için bitmiştir. Babam Mevlüt amcamın yanında olacak' dediği de iddialar arasında.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum