CHP’li Başkan Vekili yasakları hiçe saydı! Kendi mekanında tıklım tıklım doğum günü partisi düzenledi

CHP’li Başkan Vekili yasakları hiçe saydı! Kendi mekanında tıklım tıklım doğum günü partisi düzenledi

Pandemi yasaklarına rağmen kendine ait mekanda tıklım tıklım doğum günü partisi düzenleyen CHP’li Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tibet Özer'e ilçe sakinleri sert tepki gösterdi.

CHP’li Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tibet Özer, pandemi yasaklarına rağmen kendine ait mekanda tıklım tıklım doğum günü partisi düzenledi. Kısıtlamaların devreye girdiği saatte başlayan partiye ünlü spor yorumcuları, Süper Lig’de top koşturan futbolcular, ünlü sanatçılar, CHP ilçe teşkilatı üyeleri ve kalabalık bir davetli kitlesi katıldı.

Neredeyse mekanda adım atacak yer kalmadı. Sosyal mesafenin olmadığı dip dibe masalarda kuralların hiçe sayıldığı mekanda, davetlilerin çoğunun da maske takmadığı gözlendi.

Skandal bununla da kalmadı. Partide yarı çıplak erkek zenneler ve çıplak revü dansçıları sahne aldı. Partideki skandal görüntüler, birçok katılımcının sosyal medya hesabından yayınlandı. Görüntüleri izleyen ilçe sakinleri duruma sert tepki gösterdi.

 

 

TUTANAK TUTULDU


Polis partinin düzenlendiği mekana baskın yaptı. Karşılarında polisi gören davetliler ceza yememek için mekanın mutfağına ve tuvaletlerine saklandı. Kimi davetliler ise mekanın yanındaki yamaca tırmanmaya çalışsa da ceza yemekten kurtulamadı. Olayın ardından ekipler, pandemi kurallarını ihlalden 30 kişiye toplam 103 bin 500 lira para cezası kesti.

Partiyi düzenleyen CHP’li Özer’in mekanı hakkında da tutanak tutuldu.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.