CHP'li Başkan verdi veriştirdi: İzmir'i parsel parsel satacaklar

CHP'li Başkan verdi veriştirdi: İzmir'i parsel parsel satacaklar

İzmir Bayraklı İlçe Belediye Başkanı Hasan Karabağ çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

CHP’den geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunda bulunan fakat daha sonra adaylık başvurusunu geri çeken CHP’li Hasan Karabağ, ‘İhale mafyası beni istemiyor’ açıklamasında bulunmuştu.

Sonsöz Gazetesi’nde yer alan habere göre; Başkan Karabağ İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni çok sert bir dille eleştirdi ve bazı müteahhit aday adaylarını hedef aldı.

İzmir Bayraklı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuşan Başkan Karabağ, “Doğançay’ın imarlarını değiştirttik, bu dağı yaptırtamadık. Kentsel dönüşüm bölgesini ben ilan ettim. Çalışmaya başladık. Bir kanun çıkardılar tüm yetkileri Büyükşehir Belediyesi’ne devrettik. 2 sene bekledi büyükşehir. Baktı buradan başka bir yere yapamıyor, proje hazırlattı. Oradakileri ikna edemedi. Çünkü bu bizim gecekondu bölgesi Karabağlar gibi değil. Gerizekalılar burayı Karabağlar ile karıştırıyorlar” diye konuştu.

“Orada deniz mi var? Böyle manzara mı var? Böyle kupon araziler mi var?” diyen Hasan Başkan Karabağ, “Örnekköy, Karabağlar yapılsın buradakiler görüp ikna olur! Olmaz! Orada ben yaşadım, sen yaşamadın. Oradakiler ikna olmaz. İkna olmamakta da haklılar zaten.  Bu kentin çeperlerine bakanlar ‘köy gibi’ diyor. Evet köy gibi görünüyor çünkü sen 15 yıldır değiştirmedin kardeşim! Zengine var fakire yok. Bu Hasan’dan kurtulalım! FETÖ’cülerin yaptırdığı düzmece bir dava… Hırsızlık yapmış beni yargılıyor. Sen kimsin hırsız köpek! Adam müebbet yemiş bizim dosya devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Karabağ yerel seçimler öncesi çok ağır açıklamalarda bulundu. Başkan Hasan Karabağ, bazı aday adaylarını isim vermeden çok ağır ifadeler kullanarak hedef aldı ve yerden yere vurdu.

PARSEL PARSEL SATACAKLAR

“İzmir halkı İzmir’e sahip çıksın. Bunlar parsel parsel satacaklar ben size söyleyeyim!” ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Hasan Karabağ,  “İzmir’in başına rant çetelerinin birinin adamını getirmek istiyorlar. Bir soyguncuyu İzmir’e getirmek istiyorlar. Söz konusu olan ben değilim. Söz konusu olan gariban İzmirlinin haklarıdır. Bunun için topyekun mücadele gerekiyor. Ben bir çırayı yaktım, ateşi yakıyorum. İzmir’e, Bayraklı’ya sahip çıkın. Bayraklı’nın yolunu bilmeyen müteahhit adamlar geliyor. Bayraklı’dan aday oluyor. Ulan pez…nkler sizin ne işiniz var burada? Yahu müteahhit yanında 300-500 kişi çalışıyor.  Bayraklı Belediyesi’ne niye aday olmak istiyorsun kardeşim? Aylık maaşı 10 bin TL buranın. Meseleyi böyle alın!” açıklamasını yaptı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.