CHP'li Başkana kurşun yağdırdılar

CHP'li Başkana kurşun yağdırdılar

Son dakika gelişmesine göre; İstanbul’da CHP’li Başkana kurşun yağdırdılar. Emniyet olayın ardından harekete geçti. İşte şok olayın ayrıntıları;

CHP'li Beşiktaş Belediyesi'nin Başkanı Murat Hazinedar ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi, İçişleri Bakanlığı'nın kararıyla görevden alınmıştı.

Hüseyin Avni Sipahi'nin İstanbul Çekmeköy'de bulunan ofisinde dün akşam şok bir saldırı meydana geldi. Sipahi'nin Çekmeköy Belediyesi'ne yakın mesafede bulunan ofisi otomatik silahlarla tarandı. Çok sayıda kurşun binanın camlarına isabet etti.

Hüseyin Avni Sipahi'nin İstanbul Çekmeköy'de adının yazdığı binada dün akşam ilginç bir olay meydana geldi. Sipahi'nin Çekmeköy Belediyesi'ne yakın mesafede bulunan adının büyük puntolarla yazdığı bina otomatik silahlarla tarandı. Çok sayıda kurşun binanın camlarına isabet etti. Kurşunların Sipahi'nin isminin üstüne atılmadı dikkat çekti.

GÖRÜNTÜLER İNCELENİYOR

Olayın kim ya da kimlerce gerçekleştirildiği yönünde emniyet güçlerince çalışma başlatıldı. Bu kapsamda güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alındı. Hüseyin Avni Sipahi olay ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bina bana ait değil, orada ofisim de yok. Yalnız 3 ofisin camlarını kiralayıp adımı yazdırdım. Yıllardır binada adım yazar. Belki benim olduğu o yüzden zannediliyor. Ben adım yazdığı için mi kurşun sıkılmış onu da bilmiyorum” dedi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz Ocak ayında İçişleri Bakanlığı tarafından, 'Usulsüz ihale' ve 'Görevi kötüye kullanma' gibi suçlamalarla Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile birlikte Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi de görevden alınmıştı.

chp1-005.jpgchp2-004.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.