CHP’li Çankaya Belediyesi’nde neler oluyor?

CHP’li Çankaya Belediyesi’nde neler oluyor?

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin İçişleri Bakanlığınca görevden alınmasının ardından gözler CHP’li Çankaya Belediyesi’ne çevrildi.

İçişleri Bakanlığı CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi görevden almıştı. Bu görevden almanın ardından sırada 6 belediye başkanı olduğu haberleri de kulislerde dillendiriliyordu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olan Çankaya Belediyesi’nde ilginç gelişmeler yaşanıyor. CHP’li Başkan Alper Taşdelen hakkında imar değişikliği ve arazi rantı hakkında ciddi dosyaların olduğu bilgisinin olduğu söyleniyor.

Daha önce yayınladığımız haberimizin ardından pek çok dosya ve bilgi de siyasetcafe.com’a gelmeye başladı.

ALPER TAŞDELEN’E SORULAR

Gelen bilgi ve belgeler çerçevesinde CHP’li Çankay Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in bir takım iş çevreleriyle oldukça “akçalı” işler içerisinde olduğu idda ediliyor.

Ankara’nın en kıymetli yerlerinden olan Bilkent’de kooperatif adı altında 27 bin konutluk arazi ne karşılığında kimlere verildi?

Yine çok ünlü bir hastanenin Ankara’nın göbeğindeki inşaatında 4 bin metre karelik kanunsuz inşaatına nasıl müsaade edildi?

Alper Taşdelen, Özgür İncesu, Nef İnşaat arasında nasıl bir ilişki var?

siyasetcafe.com olarak bu soruların cevaplarını arıyoruz. Yakında gelen dosya ve belgeleri titiz bir incelemenin ardından kamuoyu ile de paylaşacağız.

Hakan Sönmez      siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.