CHP'li Engin Özkoç'un Erdoğan'a hakaret ettiği sözler

CHP'li Engin Özkoç'un Erdoğan'a hakaret ettiği sözler

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriye politikasını eleştirenlere yönelik sarf ettiği sözlere hakaretlerle cevap verdi. AK Parti'den gelen açıklamada, Özkoç hakkında yasal yollara başvurulacağı duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti grup toplantısında bugün gerçekleştirdiği konuşmada, Suriye politikasını eleştirenler için "Türkiye’nin bu tarihi mücadelesini sürekli fitneyle, yalanla, iftira ile lekelemeye çalışan her kim olursa olsun açık ve net söylüyorum; Haysiyetsizdir onursuzdur, şerefsizdir,alçaktır, haindir" ifadelerini kullandı.

 

 

ERDOĞAN'A AĞIR HAKARETLER

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Özkoç burada yaptığı konuşmada, ''Bizim şehitlerimize, ‘kelle’ diyen bir kişinin sıfatlarını sayıyorum ben size. Şehide kelle diyen kişi haysiyetsizdir, şehide kelle diyen kişi Türkiye Cumhuriyeti’nde şerefsizdir, şehide kelle diyen kişi onursuzdur, şehide kelle diyen vatan hainidir. Bu kişi Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanı olamaz, temsil edemez. Bu kişi kendi evladından, kendi çocuklarına bütün fonları oluşturup onların zenginleşmesine ve telefonlarda paraları sıfırlattığı çocuklarına bir tanesine bedelli, diğerine çürük raporu aldırıp milletin çocukları askere gidip şehit düşüp anaların bağrı yanarken konuşan o şehide ‘kelle’ diyen kişi haysiyetsiz kişidir, onursuz kişidir, şerefsiz kişidir...'' sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etti.

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı Hüseyin Aydın, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında yasal yollara başvurulacağını açıkladı.

'HEM MİLLET HEM HUKUK ÖNÜNDE HESAP VERECEK'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ise skandal ifadelere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Ünal, ''Hem millet önünde, hem hukuk önünde bunun hesabını vereceksiniz.'' ifadelerini kullandı.

 

mahir-unal.jpg


MECLİS'TE KAVGA ÇIKTI

TBMM'de CHP'li Engin Özkoç'un konuşması sırasında AK Parti ve CHP'li vekiller arasında kavga çıktı.

 

tbmm-kavga-siyasetcafe.jpg

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.