CHP’li Erkek’ten Bucak adaylığı çıkışı

CHP’li Erkek’ten Bucak adaylığı çıkışı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Şanlıurfa Siverek adayı Mehmet Fatih Bucak için "O aday tam kesinleşmedi" açıklamasını yaptı.

Mehmet Fatih Bucak'ın adaylığının yeniden değerlendirileceğini söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Urfa ve Siverek örgütünün görüşü oluştu. Genel Merkez'de yeniden değerlendirilecek" dedi.

CNN TÜRK Ankara temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, aday belirleme sürecinde parti içinden yükselen tepkileri de değerlendirdi.

Muharrem Erkek, "Eleştirileri saygı ile karşılıyoruz ama 'Ben varsam parti var' anlayışı yanlış. Aday olsak da olmasak da parti için çalışmalıyız" dedi.

CHP'de tartışma ve öz eleştiri kültürünün olduğunu belirten Erkek, 19 Şubat'ta listelerin YSK'ya teslim edilmesiyle birlikte tartışmaların sona ereceğini savundu.

DSP PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek, aday gösterilmeyen isimlerin DSP'ye geçmesiyle "Belli bir proje gerçekleştiriliyor olabilir. 24 Haziran'da DSP seçimlere sokulmamıştı ama şimdi sokuluyor. Ben artık seçmenin gerçeği gördüğünü düşünüyorum" dedi.

DSP'nin yerel seçimlerde CHP'yi zayıflatmak için kullanıldığı imasında bulunan Muharrem Erkek, seçmenin bu durumu göreceğini belirtip "Bunlar bu süreçlerde oluyor. Çok etkileyeceğini düşünmüyoruz. Ama isterdik ki DSP de bu demokrasi mücadelesine dahil olsun" dedi.

O ADAM TAM KESİNLEŞMEDİ

Erkek, tartışma yaratan Şanlıurfa Siverek adayı Mehmet Fatih Bucak için de "O aday tam kesinleşmedi" açıklamasını yaptı. Bucak'ın adaylığının yeniden değerlendirileceğini söyleyen Erkek, "Urfa ve Siverek örgütünün görüşü oluştu. Genel Merkez'de yeniden değerlendirilecek" dedi.

SİYASETCAFE.COM

 

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.