CHP'li eski vekil Bozkurt, Erdoğan'ı koronayı yaymakla suçladı

CHP'li eski vekil Bozkurt, Erdoğan'ı koronayı yaymakla suçladı

CHP eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt, katıldığı bir canlı yayında koronavirüs salgının suçlusu olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı göstermesi olay oldu.

Halk TV'de yayınlanan Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi isimli programda canlı yayın konuğu olan CHP eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt, koronavirüs salgınına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

 

''SALGININ SORUMLUSU ERDOĞAN''

CHP'li Bozkurt, Türkiye'de koronavirüsün yayılmasının sorumlusunun Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu söyledi. Bozkurt, "Ben onu bunu bilmem. Yani kalkıp da üçüncü havalimanını ben yaptım deyip açıyorsan kardeşim, bu salgının sorumlusu da sensin. Ne demek yani." ifadelerini kullandı.

GEÇMİŞ KONUŞMALARI YENİDEN GÜNDEME GELDİ

CHP Eski Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, 2017 Türkiye anayasa değişikliği referandum seçimleri öncesi, Halk TV'de katıldığı bir programda kullandığı "16 Nisan'da yüzde 60-65 hayır çıkacak. Ama evet çıksa bile yine Samsun'dan çıkarız ve sizi de yedi sülalenizi de İzmir'den denize dökeriz. Ortalığı yıkarız ama yine de devleti yönetmenize izin vermeyiz." ifadeleri tepkilere neden olmuştu.

"SEN NE GERİ ZEKALISIN YA"

Erdoğan, Bozkurt'un söylemlerine, "Samsun'dan gireriz diyor. Seni Samsun'a, Amasya'ya, Ankara'ya bile sokmaz bu millet. Sen kimi denize döküyorsun yahu. Sen bu ülkenin vatandaşlarını Yunanlarla nasıl aynı kefeye koyarsın. Sen ne geri zekalısın ya." ifadeleriyle cevap vermişti.

Gazeteci Abdurrahman Uzun da söz konusu görüntüleri birleştirerek sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle, ''Arkadaş bu nasıl bir muhalefet etme kafasıdır. Virüs bunları görse arkasına bakmadan kaçar.'' sözleriyle paylaştı.

 

virus.jpg

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.