CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu adaylık turuna başlıyor!

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu adaylık turuna başlıyor!

Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanlığı yarışına giren CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yurt içi gezilerine başlıyor.

6'lı masada Cumhurbaşkanlığı yarışı sürerken CHP lideri Ekrem İmamoğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında yeni bir kriz daha patlak verdi.

İmamoğlu, bir kez daha genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hiçe saydı. Kılıçdaroğlu'nun "Senin yerin belediye, 16 milyona hizmet et" ikazını kulak ardı eden İmamoğlu, adaylığı yolundaki siyasi ikballeri doğrultusunda yurt içi gezilerine başlıyor.

 

PROGRAMI BELLİ OLDU

 

CHP'li İBB Başkanı, karayolu önce Kastamonu'nun Araç ilçesine geçecek. Burada Araç Belediye Başkanı ile bir araya gelecek. İmamoğlu, cuma namazını Kastamonu'daki Hazreti Pir Şeyh Şabanı Veli Camisi'nde kılacak.

İlerleyen saatlerde Daday ilçesindeki mitinge katılacak olan İmamoğlu geceyi Kastamonu'da geçirecek.

Cumartesi günü Taşköprü ilçesini hareket edecek İmamoğlu'nun daha sonrasında Safranbolu'ya oradan da karayolu ile İstanbul'a geri dönmesi planlıyor.

 

isiii-002.JPG

 

ESNAFLARI GEZECEK

 

Öte yandan CHP'li İBB Başkanı Araç, Kastamonu, Daday, Taşköprü ve Safranbolu'dan oluşan adaylık ziyaretinde esnaflarla da bir araya gelecek.

Ekrem İmamoğlu'nun böylesi başına buyruk hamleleri CHP Genel Merkezi ve Kemal Kılıçdaroğlu nezdinden nasıl karşılanacağı ise şimdiden merak konusu oldu.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.