CHP'li kankisinden İnce'ye büyük şok: "Birini verirsem namertim"

CHP'li kankisinden İnce'ye büyük şok: "Birini verirsem namertim"

Eski CHP Milletvekili Ümit Özgümüş, sosyal medya hesabından bir dönem yol arkadaşlığı yaptığı Muharrem İnce’ye sert eleştirilerde bulundu.

2018 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçimlerinden CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar’a özel açıklamalarda bulundu. İnce, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi için aday olmak istediğini belirtip, “Tekrar aday gösterildiğimde hakkın yerini bulacağına inanıyorum. Ama partimin bunu nasıl değerlendireceği elbette ki seçim yaklaştıkça belli olacaktır” dedi.

“YÜZ OYUMDAN BİRİNİ SANA VERİRSEM NAMERTİM”

Bir dönem İnce’nin yakın ekibinde olan eski CHP Milletvekili Ümit Özgümüş ise sosyal medya hesabından, İnce’nin bu sözlerini paylaşarak “Dört yıl beraber çalıştık.(Allah affetsin), İki Kurultayda, maddi manevi seni destekledim... Tekrar aday olursan ve yüz tane oyum olsa, birini sana verirsem namerdim” ifadelerini kullanarak dikkat çekti.

Özgümüş, bir vatandaşın “Vekilim ne kadar samimi bir dostluğunuz vardı. Niye böyle oldu?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Havaya girerek kendini dev aynasında görüp yola beraber çıktığı arkadaşlarını satanlarla işim olmaz…”

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum