'CHP'li Milletvekilin PKK'lı cenazesine gitmesi insani bir durumdur'

'CHP'li Milletvekilin PKK'lı cenazesine gitmesi insani bir durumdur'

CHP’nin PKK uzantısı HDP ile ittifak sonrası adaylarının da buna destekleyici açıklamalarıyla parti tabanına bunun normal olduğuna dair mesajlar verilmeye başlandı.

Türkiye Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir yerel seçimde parti ittifaklarıyla seçime gidiyor. Bu ittifaklar AK Parti ile MHP arasında açık ve şeffaf olarak ortaya konulurken CHP ile İYİ Parti arasında yapılan ittifak ise terör örgütlerinin desteği ile gündemden düşmüyor.

CHP-İYİ Parti ittifakına PKK uzantısı HDP desteği bir çok açıklamalarla ortaya konulurken FETÖ sözcüleri Ekrem Dumanlı ve Emre Uslu’da yaptıkları açıklamalarla Cumhur İttifakı’na ağır eleştiriler ile CHP adaylarına karşı desteklerini açıklamıştı.

TERÖR ÖRGÜTLERİ İLE İŞBİRLİĞİNİ TABANA KABULLENDİRMEYE ÇALIŞMASI

Bazı kesimler tarafından adına zillet yada kirli ittifak adı verilen bu işbirliğini ortaya koyacak bir önemli gelişme daha yaşandı. CHP Of Belediye Başkan Adayı Hilmi Saral, “Efendim CHP Milletvekili PKK’lın cenazesine gitmiş. Gitmiş mi gitmemiş bilmem ama o insani bir durumdur” diyerek terör örgütleriyle yapılan gizli ittifakı destekleyerek bunun normal olduğunu dair savunma yaptı.  

TERÖRİST CENAZELERİNE KATILMAK İNSANİ BİR DURUM

CHP Trabzon’un Of İlçe Belediye Başkan Adayı Hilmi Saral, Halk TV'de katıldığı programda skandal bir açıklama yaptı. Saral, CHP ile terör örgütü PKK ilişkisinin normal olduğunu savundu. Saral, "Terörist cenazesine katılmak insani bir durumdur" sözleriyle zillet ve kirli ittifak denilen işbirliğini gözler önüne serdi.

Saral, CHP’lilerin PKK cenazelerine karşı eleştirilere cevap verirken, “Efendim CHP Milletvekili PKK’lın cenazesine gitmiş. Gitmiş mi gitmemiş bilmem ama o insani bir durumdur” diyerek terör örgütleriyle ilişkilerini ortaya koydu. Saral’ın bu sözleri üzerine, Halk TV Ana Haber Sunucusu Lale Özen Arslan’da ‘Evet’ diyerek bu durumu onayladı.

İşte CHP’li aday Hilmi Saral’ın skandal açıklaması;

SİYASETCAFE.COM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.