CHP'li Özel yine MHP'yi hedef aldı: "Bahçeli dükkanı kapattı"

CHP'li Özel yine MHP'yi hedef aldı: "Bahçeli dükkanı kapattı"

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi hedef aldı ve sert eleştirilerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Özgür Özel, memleketi Manisa’da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Manisa’da yaptığı açıklamada Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli’yi eleştiren CHP’li Özgür Özel, Devlet Bahçeli’nin dükkanı kapattığını belirterek şunları söyledi:

"Sayın Devlet Bahçeli, hiçbirimizin söylemediği hırçınlıktaki sözleri Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a söylerdi. Sonra ne olduysa oldu, patron çıldırdı ve dükkanı kapattı. Milliyetçi Hareket Partisi ortadan ikiye bölündü. 60 yıllık MHP’nin  içerisinden bir parti daha çıktı."

AK Parti'de flaş gelişme: İl Başkanı istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidar partisinin yancılığı ile suçlayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP’nin muhalefeti bıraktığını, ‘Milletin anasını ağlatanlarla’ kol kola gezdiğini ifade etti.

Bilindiği üzere Devlet Bahçeli, Bakan Hulusi Akar ile CHP’li Özgür Özel arasında Meclis’te yaşanan tartışmaya ilişkin geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve Özel’i çok sert sözlerle eleştirmişti. Bahçeli yaptığı açıklamada, “Bu olay Türkiye'yi çok üzmüştür. CHP'nin Grup Başkanvekili olan şahsiyetin o çirkin üslubu, ne CHP'ye ne de Türkiye'ye bir fayda sağlar. En büyük zararı da o şahıs görür” ifadelerini kullanmıştı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.