CHP'li Özgür Özel'den şehide büyük saygısızlık! Gülerek sohbet ettiler

CHP'li Özgür Özel'den şehide büyük saygısızlık! Gülerek sohbet ettiler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel’in şehit cenazesinde ki görüntüleri büyük tepkilere neden oldu. İşte şok gelişmenin ayrıntıları;

Milletvekili ve belediye başkanından şehit cenazesinde büyük saygısızlık. CHP Milletvekili Özgür Özel ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehit cenazesinde gülerek sohbet etti.

Milletvekili Özgür Özel ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün şehit cenazesi başında gülerek sohbet etmeleri tepkilere neden oldu.

ŞIRNAK ŞEHİDİ İÇİN SALİHLİ'DE TÖREN DÜZENLENDİ

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak'ın cenazesi, memleketi Manisa'nın Salihli ilçesinde toprağa verildi.

Hamidiye Camisi'nde düzenlenen törende şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, görev arkadaşları tarafından omuzlanarak katafalka konuldu, özgeçmişi okundu ve dua edildi.

GÜLEREK SOHBET ETTİLER

Bu sırada protokolde bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün şehit cenazesi başında sohbet ederek gülüşmeleri vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

İŞTE O SKANDAL GÖRÜNTÜLER;

sehit-cenazesinde-saygisizlik.jpg

siyasetcafe.com

Şehit cenazesinde skandal görüntüler

Şehit cenazesinde skandal görüntüler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum