CHP'li Özgür Özel'in iddialarına Emin Şen'den açıklama

CHP'li Özgür Özel'in iddialarına Emin Şen'den açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başkanvekili Özgür Özel'in bakan danışmanı olduğunu iddia ettiği Emin Şen, Özel'in açıklamalarıyla ilgili konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başkanvekili Özgür Özel kameraların karşısına geçerek Emin Şen isimli şahsın 4 Ekim 2016’da bakan danışmanı olduğunu ve AK Parti’de teşkilatlarına sosyal medya üzerinden eğitim verdiğini iddia etti.

Özel ayrıca “Eminimsi” adlı kullanıcı ile 2013 yılında Trabzon’da bir değerlendirme toplantısına katıldığını öne sürdü.

Emin Şen, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in açıklamalarıyla ilgili konuştu.

Odatv'den Uğurcan Biçer'e konuşan Emin Şen, bakanlık müşaviri olmadığını söyleyerek avukatlarının detayla bir açıklama yapacağını bu konuda hazırlıklar yaptığını ifade etti.

 

Şen'in açıklaması şöyle:

 

"Ben bakanlık müşaviri değilim. Komple faturaların önemli kısmı başka şirketlere ait. Avukatım hazırlık yapıyor. Süleyman Soylu'ya danışmanlık verdiğim doğru. Resmi müşavirlik, memurluk yaptığım iddiaları doğru değil. Söylediklerinin hemen hepsi hezeyan. Bu arada yanlış bir şey yaptı. Başka bir şirketin faturalarını koydu. Koyduğu faturaların çoğu CHP'li belediyeler. O şirketler de açıklama yapacak. Özgür Özel dersine çalışmadan çok büyük hata yaptı. Müsaade ederseniz avukatlarım hazırlık yapıyor."

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.