CHP’li Pekşen’den ‘soy ağacı’ ile ilgili ilginç iddialar! Ölüler oy mu kullandı?

CHP’li Pekşen’den ‘soy ağacı’ ile ilgili ilginç iddialar! Ölüler oy mu kullandı?

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, e-devlette hizmete sunulan soy ağacı ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. İşte ayrıntılar;

Türkiye'de e-devlet üzerinden kullanıma açılan Alt-Üst Soy Bilgisi sorgulama sistemi gündemdeki yerini korurken CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen ilginç bir iddia ortaya attı.

Günlerdir herkesin merakını çeken sistemde bazı ailelerdeki yaşamını yitiren kişilerin hala yaşıyor gözüktüğünü öne süren Pekşen seçimlerdeki hile iddialarını tekrar gündeme getirerek ‘200 sene yaşayan büyüklerimiz var, gerçek şu ki seçim hileleri bu kayıtlar üzerinden yapıldı” ifadelerini kullandı.

İşte CHP’li Pekşen’in iddialarını dile getirdiği o tweetler;

Nüfus kayıtlarını açıkladılar.Gördük ki neredeyse herkesin ailesinde gerçekte100 yıl önce vefat etmiş bir veya birkaç kişi nüfus kayıtlarında yaşıyor. Negözüküyor.Ne  demişti”Muterem Hoca efendi”leri?Mezardan ölüleri kaldırıp oy kullandırmak lazım”sizce ölüler oy verdi mi?

Açıklanan nüfus kayıtlarına göre en uzun yaşayan insanlar Türkiye’de.Dünya rekoru ne kelime.Nüfus idaresine göre bizden habersiz 200 sene yaşayan büyüklerimiz var(!)Gülüp geçtik ancak gerçek şu ki seçim hileleri bu kayıtlar üzerinden yapıldı ölüler oy kullandı Türkiye uyudu..!

Her türlü sahteciliğin yapıldığı bir seçim sürecine yetmezmiş gibi bir de iktidarın kolluk kuvvetleri gücü eklenerek sandık Güvenliği iktidar keyfiliğine teslim ediliyor.Böyle bir seçime katılmak yapılan her türlü sahtekarlık hile ve entrikaya meşru kılıf uydurmak demektir..!

Bütün dünya biliyor ki Türkiye’nin Anayasası çalıntıdır. Bunu göze alan bir iktidarın seçim sonuçlarını her türlü hile ve sahtecilikle belirlemeyeceğine kim inanır? Böyle bir seçimi tüm siyasi partilerin boykot etmesi kaçınılmazdır..!

peekseen.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.