CHP'li Salıcı'dan İYİ Parti çıkışı Benim de içime sinmedi

CHP'li Salıcı'dan İYİ Parti çıkışı Benim de içime sinmedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, yerel seçimlerde İYİ Parti ile yapılan ittifakı değerlendirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı.

İYİ Parti ile ittifak görüşmeleri yürüten heyetin içerisinde yer alan Salıcı, 'İttifakta içime sinmeyen yerler var. Doğal olarak İYİ Parti'den arkadaşların da içine sinmeyen yerler vardır' diye konuştu.

Salıcı Ankara adayına ilişkin de 'CHP bu süreçte de Ankara ile ilgili de diğer illerle ilgili de anket yaptırıyor. Ben şu ana kadar büyükşehir adaylarının kim olacağıyla ilgili özel bir görüşme içinde oldum. Bana verilen görev, İYİ Parti'yle görüşmemdi. Saadet Partisi'yle de dirsek teması halinde olacağız. Bu şu demek; özel bir noktada, özel bir ilde bir adayın başka bir parti lehine çekilmesi söz konusu değil. Ama biz Millet İttifak'ı sırasında, tabanlar yakın bir diyaloğa girdi ve bu diyalog sonucunda istenmeyen durumlar ortaya çıkmadı.' açıklaması yaptı.

'Beylikdüzü bizim AKP'den aldığımız bir belediyedir ve İmamoğlu orada çok iyi bir başkanlık yaptı.' diyen Salıcı,' Orada bir başarı hikayesi var. Sayın Ekrem İmamoğlu bizim gurur duyduğumuz belediye başkanlarımızdan biridir. ' dedi.

BAHÇELİ'NİN FORMULÜ

'Ben Sayın Bahçeli'nin matematik hesaplarının tuttuğunu hiç görmedim. Şimdi de tutmayacak. Adana'da düşündüklerinin daha altında bir oy alacaklar. Mersin'de daha az oy alacaklar. Biz bu illeri alacağız. Mevcut belediyelerimizle alacağız. İl sayımızı da artıracağız. '

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.