CHP'li Tanju Özcan: DEM Parti ile bırakın iş birliği yapmayı aynı kaldırımda bile yürümem

CHP'li Tanju Özcan: DEM Parti ile bırakın iş birliği yapmayı aynı kaldırımda bile yürümem

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, DEM Partisi ile herhangi bir iş birliğine karşı olduğunu, aynı kaldırımda bile yürümeyi tercih etmeyeceğini söyledi.

2019 yılında CHP'den Bolu Belediye Başkanı seçilen Tanju Özcan, DEM Partisi ile iş birliği yapılmaması gerektiğini belirterek, "Ben DEM Parti ile bırakın iş birliği yapmayı aynı kaldırımda yürümeyi bile tercih etmiyorum" dedi. 

Özcan, kendisinin 'ırkçı' ve 'faşist' olarak itham edildiğini ve bu ithamlara DEM Partililerin yol açtığını öne sürerken, "Ben DEM Parti ile iş birliği yapılmaması düşüncesindeyim. Partide farklı düşünenler olabilir. Ben DEM Parti ile bırakın iş birliği yapmayı aynı kaldırımda yürümeyi bile tercih etmiyorum. Parti yetkilikleri kurultaydan aldığı yetkiyle bu görüşmeleri yapıyorsa bundan memnun kalmam ama takdiri de Parti Meclisi'ne bırakırım." dedi.

Kendini Türk milliyetçisi ve Atatürkçü olarak tanımlayan Özcan, bundan sonra DEM Partisi üyeleriyle herhangi bir diyalog kurmayacağını ve Bolu'daki ittifakını 'Atatürk' üzerine kurduğunu belirtti.

Herkesin kendi ittifakını kendi şehrinde kurması gerektiğini söyleyen Özcan, "Ben DEM Partisi'ne durup dururken bir şey söylemiyorum. Bunlar (DEM Partililer) ben partiye döndüğümden beri bana saldırıyorlar. Benim 'ırkçı' ve 'faşist' olduğumu düşünüyorlar. Ben Türk milliyetçisiyim ve Atatürkçüyüm. Bundan sonra DEM Partilileri muhatap almıyorum. Herkes kendi ittifakını kendi şehrinde kursun. Ben ittifakımı Atatürk üzerinde kurdum ve sonucu da göreceksiniz." diye konuştu.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.