CHP'li Tunç Soyer adaylığını açıkladı: Daha çok projemiz var

CHP'li Tunç Soyer adaylığını açıkladı: Daha çok projemiz var

Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlarının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tamamlamak istediği projeler olduğunu söyleyerek “Bir dönem daha nasip olursa, bütün bunları tamamlamak isterim” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ağrı Dernekleri Konfederasyonu Ege Bölgesi İzmir Başkanlığı’nı (AĞKON) ziyaret etti.

Soyer, ziyaret sırasında görevde olduğu süre boyunca yaşanan gelişmeleri de değerlendirdi.

5 yıl içerisinde çok büyük felaketler, büyük travmalar yaşadıklarını dile getiren Soyer, “Orman yangınları, pandemi, deprem… Hepsini üst üste yaşadık. Şimdi de ekonomik kriz, siyasi kriz, seçimler… 5 yıl önce vaat ettiklerimizi büyük ölçüde tamamlamış olsak da yüzde 20 civarında yapamadıklarımız var. Önce onları tamamlamak isterim” dedi.


BİR DÖNEM DAHA İSTEDİ

 

Yapacak daha çok proje olduğunu vurgulayan Soyer, “CHP, 100 yıllık bir parti... Ben de onun büyükşehir belediye başkanıyım. Daha yapacak çok şey var. Bütün bu sular durulur ve partinin yetkili organları, genel başkanı, kararları verir. O nedenle diliyorum ki bir dönem daha nasip olursa, bütün bunları tamamlamak isterim. ‘Sakin sulardan iyi kaptan çıkmaz’ diye bir söz var. Benim görev sürem de o kadar dalgalı geçti ki… İzmir’i tekrar bir dünya kenti yaparak, bu şehrin ürettiği refahın adil biçimde paylaşılmasını sağlayacak daha çok projemiz var. Bunları yapmaya gayret edeceğiz.” diye konuştu.

Soyer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla da bu konu üzerine bir görüşmesi olmadığını belirtti.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.