CHP’li vekil: ‘Atatürk’ün partisinden terörist çıkmaz’

CHP’li vekil: ‘Atatürk’ün partisinden terörist çıkmaz’

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili, Ak Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın sözlerine çok sert tepki gösterdi. İşte haberin ayrıntıları;

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AKP Sözcüsü Ünal’ın CHP ile ilgili yaptığı flaş açıklamalara yanıt verdi ve sert konuştu.

Özgür Özel, Sözcü Ünal’ın ‘CHP’nin PKK ve FETÖ ile yan yana durduğuna’ ilişkin sözlerine tepki gösterdi.

CHP’li Özgür Özel, şu açıklamaları yaptı:

“Hepimiz bir siyasi akımın, bir geleneğin devamıyız. Kuvayı Milliyeci’lerden, onların torunlarından terörist çıkmaz. Emperyalist kuşatmaya bakıp da ‘Geldikleri gibi giderler’ diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinden terörist çıkmaz. Sevr’i yırtıp atıp Lozan’ı imzalayan İsmet Paşa’nın partisinden terörist çıkmaz. Kıbrıs’ın Beşparmak Dağları’na milliyetçiliği yazan Bülent Ecevit’in partisinden terörist çıkmaz. 1 Mart’ta Amerikan askerlerine Meclis’te ‘dur’ demiş, Deniz Baykal’ın partisinden terörist çıkmaz. Hak, hukuk ve adalet için yürüyen Kılıçdaroğlu’nun partisinden terörist çıkmaz.”

KORUMA ORDUSU YOKTU

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Düzce’deki sözlerine yanıt verdi: “Kendileri için, devletin koruma ordusu, koruma filoları ile havada ve karada korunmalarına karşın 4 gün başkente gelememeyi mubah görenler, tünelde ya da havaalanı hangarlarında saklanmayı konu etmeyenler, ana muhalefet partisi genel başkanının o geceyi bir belediye başkanının mütevazı evinde geçirmesine laf söylemektedir. Bu kuşkusuz izan yokluğu değil sadece vicdan körlüğüdür.”

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.