CHP'li vekil Erdoğan'a oy istedi

CHP'li vekil Erdoğan'a oy istedi

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a oy istedi. İşte şok olayın görüntüleri ve haberin ayrıntıları;

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy istedi.

CHP Zonguldak milletvekili Ünal Demirtaş, memleketi Karadeniz Ereğli'de esnaftan "Cumhurbaşkanlığında Reis'e oy verebilirsiniz. Bir sorun yok. Kızmayız darılmayız. Ama milletvekilliğinde kendimize oy istiyoruz" diye oy istedi.

CHP’Lİ VEKİLDEN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili açıklama yapan CHP’li vekil Demirtaş kendisini, "Ben bunu taktik olarak söyledim. Koyu Erdoğancı birisine söylenmiş bir söz. Bazen de 'Madem oyun AK Parti'ye, Cumhurbaşkanlığı için Muharrem Abi'ye oy verin' diyorum. Videonun bir kısmı kesilip servis edilmiş" diye savundu.

‘BAŞKALARINA DA BENZER ŞEYLER SÖYLEDİM’

Sadece o ensafa değil en az 6 kişiye daha benzer şeyleri söylediğini belirten Demirtaş, “AK Partili olduğunu bildiğim. ‘Koyu Erdoğancı’ olduğunu bildiğim başkalarına da benzer şeyleri söyledim. ‘Cumhurbaşkanlığında Erdoğan’a oy verebilirsiniz ancak milletvekilliği seçiminde CHP’ye verin’ diye. Ayrıca CHP’ye oy vermeyeceğini tahmin ettiğimiz kişilere de ben bizzat ‘Madem CHP’ye oyunu vermeyeceksin o zaman cumhurbaşkanlığı seçiminde Muharrem Abiye (Muharrem İnce) oyunu ver’ diyorum. Bir anlamda taktik uyguluyorum” dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

chp-003.jpg

siyasetcafe.com

CHP'li vekil Erdoğan'a oy istedi

CHP'li vekil Erdoğan'a oy istedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.