CHP’li vekil hakkında yakalama kararı!

CHP’li vekil hakkında yakalama kararı!

Son dakika… Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili hakkında yakalama kararı çıkarıldı. İşte haberin ayrıntılar;

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Eren Erdem hakkında yakalama kararı alınması istendi.

27. Dönem Milletvekili seçimleri için aday listesinde kendisine yer verilmeyen CHP milletvekili Eren Erdem'in yakalanması için savcılığa başvuru yapıldı. Fetullahçı Terör Örgütü İle Sivil Mücadele Platformu, Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği, Eren Erdem'in kaçma şüphesi olduğu gerekçesiyle tutuklamaya yönelik yakalama kararı alınmasını talep etti.

Fetullahçı Terör Örgütü İle Sivil Mücadele Platformu, Toplumsal Adalet ve Yardımlaşma Derneği, CHP'nin aday göstermediği CHP'li Eren Erdem hakkında yakalama kararı verilmesi amacıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe verdi.

Dilekçede Erdem'in FETÖ okullarında eğitim gördüğü iddia edildi. Ayrıca Erdem'in Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Karşı Gazetesi'nin 17/25 Aralık sürecinde yaptığı haberlere ilişkin bilgiler verildi.

TayDer Başkanı Muhammed Gömük, eşi ve çocuğuyla Almanya’ya giderken mahkeme kararı ile yurtdışına çıkışı yasaklanan Erdem’in, kaçma ihtimaline istinaden hakkında yakalama kararı çıkartılması için başvuruda bulunduklarını ifade etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.