CHP'li vekil İmamoğlu'nu topa tuttu! 'Yanlış yapıyorsun'

CHP'li vekil İmamoğlu'nu topa tuttu! 'Yanlış yapıyorsun'

Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş Ekrem İmamoğlu'nun tartışılan kayak tatiline ilişkin kritik açıklamalar yaptı. 

Habertürk'te Didem Aslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş Ekrem İmamoğlu'nun tartışılan kayak tatiline ilişkin kritik açıklamalar yaptı. 

İmamoğlu'nun kayak tatilini hata olarak niteleyen ve "İnatlaşmadan hatadan dönmeli" diyen Yarkadaş, İBB Başkanı'nın eleştiriler üzerine yakın çevresine "Alışılageldik bir siyasetçi değilim.Toplum benim bu tarzıma alışacak" dediğini aktardı.

Yarkadaş, İmamoğlu'nu "Hiçbir siyasetçi kendisini vazgeçilmez olarak görmemeli. Siyaset sizi bir noktaya taşır. Çok zor çıkarsınız zirveye ama çok kolay inersiniz." sözleri ile uyardı. 

 

Barış Yarkadaş'ın programda kayak tatiline ilişkin açıklamaları şöyle:

 

"Siyasetçi ile sıradan vatandaşı ayırt eden şudur. Siyasetçinin özel yaşamı olmaz. Er meydanına çıktıysanız yapacağınız her şeyin, atacağınız her adımın eleştirileceğini bileceksiniz. İmamoğlu neden çok eleştiriliyor. Çünkü İmamoğlu 31 Mart'ta ve 23 Haziran'da yeni bir umut olarak ortaya çıktı. Dolayısı ile ona oy verenlerin beklentisi çok yüksek.

 

 

hasarli-binalarda-oturanlardan-ekrem-imamogluna-kayak-tepkisi-h1580272686-6951fd.jpg

 

Ben CHP'ye oy veriyorum diye saklayacak değilim. Buradan Sayın İmamoğlu'na açıkça söylüyorum: Yanlış yapıyorsunuz. Efendim ben tatil planı yapmıştım o yüzden tatile gittim diyemezsiniz. Ben danışmanları Necati Özkan ve Murat Ongun'un bunu nasıl önleyemediklerini de anlayabilmiş değilim. Eğer Ekrem İmamoğlu tüm kararları kendisi veriyorsa orada söylenecek bir şey yoktur.

 

 

aaassssssss.jpg

 

 

Yayına gelirken Bekir Ağırdır'ın bir röportajını okudum. Hiçbir siyasetçi kendisini vazgeçilmez olarak görmemeli. Siyaset sizi bir noktaya taşır. Çok zor çıkarsınız zirveye ama çok kolay inersiniz. Çok nankördür yani. Bir günde ne olduğunu anlayamazsınız. Bunu niye söylüyorum. Bekir Ağırdır'ın çok önemli bir araştırması var. Diyor ki, 15-18 yaşları arasındaki gençlerin yüzde 70'i bu siyasetçilerle olmaz diyor. Daha vahimi var. 18-24 yaşları arasındaki gençlerin yüzde 64'ü de bu siyasetçiler ve partilerle Türkiye bir yere gitmez diyor. Bu tüm siyasetçilerin kulağına küpe olmalı. Herkes değerlidir ama hiç kimse vazgeçilmez değildir.Siyasetçi toplumun nabzını tutmak, toplumun değerleri ile hareket etmek zorundadır. Sayın İmamoğlu bu hatayı yaptı, bu hatadan biran önce dönmeli. Ve inatlaşmamalı. Ben kendisini dostane uyarıyorum.

 

780x411-turkiye-sallanirken-ekrem-imamoglu-kayak-keyfinde-1580241138528-1.jpg

 

 

Böyle bir dönemde tatile giden sadece Ekrem İmamoğlu değil. Habertürk kameraları Kartepe Kayak Merkezi'ne gitse o gün deprem bölgesinde çoluğa çocuğa sarılıp ağlayan siyasetçinin Kartepe'de olacağını görecekler. Şimdi isim vermeyeyim ben. Çünkü ispatlamamam lazım. Ama biliyorum, otelden bir arkadaşım şimdi yazmış çok ünlü bir isim burda diye. Şimdi burada mesele şu. Ekrem İmamoğlu'nun tatili yanlış olmuştur, zamanlaması yanlış olmuştur. Eşi çocukları tabi ki tatile gidebilir ama Büyükşehir Belediye Başkanının böyle bir dönemde kayak tatiline gidip, kayak yapması izah edilebilir bir şey değil.

 

111r.jpg

 


Ekrem Bey'in yakın çalışma arkadaşlarını aradım bu konuda ne diyorsunuz. Ekrem Bey bu konuya nasıl yaklaşıyor, siz Ekrem Bey'i bu konuda uyarıyor musunuz? dediğimde o arkadaşlarımız da bana şunu söylediler. Bu zaten parti kulislerinde de konuşuluyor. Sayın Ekrem İmamoğlu'nun, Alışılageldik bir siyasetçi değilim.Toplum benim bu tarzıma alışacak dediğini aktardılar. Bir siyasetçinin 'bana alışacaklar' demesi çok yanlış bir ifade olmuştur. Hele de 41 kişinin hayatını kaybettiği bir depremden sonra." 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.