CHP'li vekil Mustafa Sarıgül ve oğlu Emir Sarıgül KRT TV'yi satın aldı

CHP'li vekil Mustafa Sarıgül ve oğlu Emir Sarıgül KRT TV'yi satın aldı

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ve oğlu Emir Sarıgül KRT Televizyonu'nun çoğunluk hisselerini satın aldı.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ve önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Şişli Belediye Başkan adayı olmak isteyen oğlu Emir Sarıgül KRT Televizyonu'nun çoğunluk hisselerini satın aldı.

1999 ve 2014 yılları arasında Şişli Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Sarıgül, 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde CHP’ye dönmüş ve Erzincan'dan Milletvekili seçilmişti.

CHP'den milletvekili seçilen Sarıgül, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu cephesinde hareket etmişti. Mustafa Sarıgül, oğlu Emir Sarıgül’ün de Şişli Belediye Başkanlığı'na aday gösterilmesini istiyor. Sarıgül, bu nedenle adaylık için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birkaç kez görüşmüştü.

 

KRT TV KİMİN?

 

7 Eylül 2014 tarihinde Ahmet Kopuz tarafından kurulan KRT TV'nin açılımı  "Kültür Radyo ve Televizyon Yayıncılığı A.Ş."dir. Kültürel içerikler sunmak amacıyla kurulan kanal daha sonra siyasi içerikler yayınlamıştır.

İlk adı Karadeniz TV olan kanal ismini daha sonra Kültür TV olarak değiştirmiş son olarak ta KRT TV'de karar kılınmıştır.

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.