CHP'li vekilden bomba Ahmet Davutoğlu iddiası

CHP'li vekilden bomba Ahmet Davutoğlu iddiası

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Veli Ağbaba, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı. Ağbaba, "Davutoğlu bilinçli olarak çok kötü bir seçim kampanyası yürütüyor" dedi.

CHP Milletvekili Ağbaba sosyal medya hesabı üzerinden Ahmet Davutoğlu hakkında şok bir iddia ortaya attı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bilinçli olarak kötü bir seçim kampanyası yürüttüğünü iddia ederek, “Çünkü kendisi de aslında başkanlık sistemine karşı” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık sistemini gündemden düşürmezken Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuya bakışı tartışılmaya devam ediyor.

Davutoğlu’nun yürüttüğü seçim kampanyasının “kötü” olduğunu savunan muhalefet temsilcileri Başbakan Davutoğlu’nun bunu bilinçli olarak yaptığını da dile getirdi.

CHP’li Ağbaba bu duruma sebep olarak Davutoğlu’nun başkanlık sitemine karşı olmasını gösterdi.

Ağbaba, Twitter hesabından “Davutoğlu çok kötü bir seçim kampanyası yürütüyor. Bunu muhtemelen bilinçli yapıyor. Çünkü kendisi de aslında başkanlık sistemine karşı” ifadelerini paylaştı.

Veli AĞBABA @veliagbaba : Davutoğlu çok kötü bir seçim kampanyası yürütüyor. Bunu muhtemelen bilinçli yapıyor. Çünkü kendisi de aslında başkanlık sistemine karşı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.