CHP’li vekilden flaş açıklama:Tek rakibimiz…

CHP’li vekilden flaş açıklama:Tek rakibimiz…

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Atıcı, siyasi parti olarak tek rakiplerini açıkladı stüdyo gülme krizine girdi. İşte haberin ayrıntıları;

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili  Aytuğ Atıcı CNN Türk’te katıldığı canlı yayın programında birbirinden ilginç ve çarpıcı açıklamalar yaptı.

CHP milletvekili Aytuğ Atıcı, HDP'nin yanında yer almadıklarını aksine en büyük rakiplerinin HDP olduğunu söyleyince canlı yayında gülüşmeler yaşandı.

Programın bir bölümünde Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CHP'yi HDP ile birlikte, söylemleriyle teröre destek vermekle suçlayınca Aytuğ Atıcı tepki gösterdi.

"CHP'NİN EN BÜYÜK RAKİBİ HDP"

CHP'li Atıcı, HDP'nin partisinin en büyük rakibi olduğunu söyleyerek, kendilerinden HDP dışında hiçbir partinin oy devşiremediğini savundu.

Bunun üzerine konuklardan Mehmet Şahin gülerek, "Ana muhalefet partisinin en büyük rakibi HDP ise size hayırlı olsun" dedi.

AK PARTİ'YE KAYBETTİKLERİ BELEDİYELERİ UNUTTU

CHP'li Aytuğ Atıcı, seçimlerde sadece HDP'nin partilerinden oy devşirdiğini iddia etse de, son yerel seçimlerde birçok CHP'li belediyeyi AK Parti kadroları kazanmıştı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.