CHP’li vekilden MHP ve Ak Parti’ye sürpriz ziyaret

CHP’li vekilden MHP ve Ak Parti’ye sürpriz ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Erol, Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne sürpriz bir ziyarette bulundu.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, AK Parti ve MHP’ye 31 Mart yerel seçimler öncesinde nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Milletvekili Erol, AK Parti ve MHP İl Başkanlıklarını ziyaret etti. Ziyaretlerde AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıksever ve MHP Elazığ Belediye başkan adayı Bilal Çoban’la görüşerek partilere ve adaylara seçim çalışmalarında başarı diledi.

gursel-erol1.jpg

Bugün MHP ve AK Parti il başkanlarını ziyaret ettiklerini belirten Milletvekili Erol, “Her iki başkanımızı da ziyaret ettik ve başarılar diledik. Bu bir seçim. Elbet biri kazanacak. Ama burada herkes Elazığlı ve yüz yüze bakıyor. Seçim çalışmaları yaparken birbirimizi kırmamak gerekiyor. Bu güne kadar siyaset Türkiye’yi gerçekten çok gerdi. Siyasetteki gerginlikten, tartışmadan, karşıtlıktan vatandaşlarımız gerçekten rahatsız. Seçim çalışmalarında hoşgörünün ön planda olması gerekiyor. Siyaset yaparken Elazığ’ın sorunlarını çözmeye, ihtiyaçlara, kentin değerine değer katmasına yönelik bir kampanya yürütülmesine gerek. Bunu tüm adaylar için söylüyorum. Burada Elazığ’ın kazanması gerekiyor” diye konuştu.

gursel-erol.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.