CHP'li vekilden tansiyon yükselten sözler! 'Türk ordusu Katar'a satıldı'

CHP'li vekilden tansiyon yükselten sözler! 'Türk ordusu Katar'a satıldı'

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, katıldığı canlı yayında Türk ordusunun Katar'a satıldığını iddia etti. 

Habertürk ekranlarında yayınlanan "Gerçek Fikri Ne" adlı programın konukları arasında yer alan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Katar'ın Türkiye'deki yatırımlarının konuşulduğu sırada Tank Palet Fabrikası üzerinden Türk Ordusu'nun bu ülkeye satıldığını iddia etti. 

''Cumhuriyet tarihinde ilk kez 'Devletin ordusu Katar'a satıldı'' ifadesini kullanan CHP Mersin milletvekilinin bu sözleri programın diğer konukları tarafından sert dille eleştirildi.

Küstah sözlerini tank palet fabrikasının satılması ile savunmaya çalışan Başarır, tepkilere rağmen görüşünde ısrar etmeye devam etti.

Program konuklarından araştırmacı Hilmi Daşdemir'in ''Türkiye Cumhuriyetinin silahlı kuvvetlerinin satıldığını nasıl söylersiniz'' şeklindeki sözleri üzerine daha yüksek perdeden küstah iddiasını savunmaya devam eden Başarır'ın sözlerine izleyicilerden de büyük tepki geldi.

 

 

Başarır, programın ilerleyen bölümlerinde ise sözlerinin yanlış anlaşıldığını söylediği görüldü.

Aslında bu söylemin asıl sahibi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. Tank palet fabrikasının Katar'lı iş insanlarını belli bir süre karşılığında satılmasını uzun süre diline dolayan Kılıçdaroğlu'da benzer bir söylem geliştirmişti. 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum