CHP'li yöneticiden bomba iddia! Kılıçdaroğlu sahte senet skandalını biliyormuş

CHP'li yöneticiden bomba iddia! Kılıçdaroğlu sahte senet skandalını biliyormuş

Günlerdir gündemi meşgul eden CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın sahte senet skandalı giderek büyüyor.

Günlerdir gündemi meşgul eden CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın sahte senet skandalı giderek büyüyor.

Takvim'den Zafer Şahin'e konuşan CHP'li bir yönetici, sahte senet davasını parti yönetimi ve Kılıçdaroğlu'nun adaylığı öncesinde bilindiğini iddia etti.

Şahin'in "CHP’yi karıştıran şok iddia: Kılıçdaroğlu Yavaş’ın sahte senet skandalını biliyordu" başlıklı haberi şöyle;

CHP'nin büyükşehir adayı Mansur Yavaş'ın adının karıştığı sahte senet skandalı büyüyor. Hakkındaki iddialara cevap veremeyen Yavaş'ın "Bana kumpas kuruldu" yalanı da boş çıktı.

TAKVİM'e konuşan CHP'li bir parti yöneticisi "Mansur Yavaş'ın sahte senetle icra takibi yaptığı ve bu sebeple ceza aldığı parti yönetimi tarafından biliniyordu. Hatta Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik bu konuda genel başkanı bilgilendirdi. Yavaş'ın sahte senetten para cezası aldığı, bu işin daha da büyüyebileceğini ve partinin zarar göreceğini anlattı. Ancak Yavaş'ın yargıda "Ankaralılar Grubu" olarak bilinen arkadaş çevresinden bazı isimler CHP Genel Merkezine kadar gelerek Kılıçdaroğlu ile görüştü. Bu dosyadan bir şey çıkmayacağına genel başkanı ikna etti. Ne ilginçtir ki Yavaş'ın adaylığına karşı çıkan avukat Celal Çelik bu görüşmeden sonra sürpriz bir şekilde Etimesgut adayı yapıldı. Yavaş'ı aday yapabilmek için yıllar sonra alabileceğimiz Etimesgut'u MHP'ye adeta hediye ettik" iddiasında

KILIÇDAROĞLU İTİRAF ETTİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında kendisine yöneltilen "Mansur Yavaş hakkındaki bu iddiaları daha önceden biliyor muydunuz?" sorusuna skandal bir yanıt verdi. Kılıçdaroğlu "Evet bu iddialar konuşuluyordu. Ama kimse ciddiye almadı" diye konuştu. 

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.