CHP'liler ikinci turda sandığa gitmemek için örgütleniyor, Kılıçdaroğlu umut dağıtma peşinde

CHP'liler ikinci turda sandığa gitmemek için örgütleniyor, Kılıçdaroğlu umut dağıtma peşinde

CHP’liler sonuçların ardından Kılıçdaroğlu'nun yenilgisini kabul ederek ikinci turda sandığa gitmemek konusunda büyük bir örgütlenme yürütüyor.

14 Mayıs'ta sandık başına giden Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yüzde 49.50 ile sandıktan birinci çıkarırken Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı ise yüzde 44.89'da kaldı.

Sonuçlar muhalif kesimde büyük hayal kırıklığına neden olurken Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçmenlerine mesaj vermeye devam etti.

10 seçim kaybeden ve küçük ortaklarının 'size oy vermeye kendi tabanımızı ikna edemeyiz' eleştirilerine rağmen aday olan Kılıçdaroğlu'na CHP camiası da büyük tepki gösteriyor.

CHP'liler 'Kendi öz evlatlarını liste dışı bırakan onun yerine Atatürk'e kefere diyenleri, Sadullah Ergün'ü, Fetullah Gülen'in bir numaralı adamını aday yapana ve Meclis'e sokana oy yok' diyor.

Öyle ki büyük bir moral bozukluğu yaşayan CHP’liler sonuçların ardından Kılıçdaroğlu'nun yenilgisini kabul ederek ikinci turda sandığa gitmemek konusunda büyük bir örgütlenme yürütüyor.

 

KILIÇDAROĞLU UMUT DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

 

Girdiği tüm seçimleri kaybeden Kılıçdaroğlu ise CHP tabanı ve seçmeninin umutsuzluğuna ve moral bozukluğuna rağmen umut vaat etmeye devam ediyor.

HDP, PKK, Kandil ve FETÖ'yü yanına alan Kılıçdaroğlu yaşadığı hezimetin ardından halen sosyal medya hesabından 'Buradayım, kazanacağız' mesajları vermeye devam ediyor.

 

ÖZEL HABER - Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.