CHP’nin adayı hangi partiden olacak? Flaş Açıklama

CHP’nin adayı hangi partiden olacak? Flaş Açıklama

Son dakika… Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı hangi partiden olacak? Bu sorunun cevabı belli oldu. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayının kim olacağı merak konusu oldu. CHP’den bu konuda resmi ve net bir açıklama henüz gelmedi. Seçmenler ise bu cumhurbaşkanı adayının kim olacağını merakla bekliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, cumhurbaşkanı adaylarına ilişkin çok özel bir açıklama yaptı.

CHP’li Seyit Torun, cumhurbaşkanı adaylarının partilerinden biri olacağını ifade etti.

CHP’li Seyit Torun, CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti ve Saadet Partisinin seçim ittifakında anlaştıklarına dair haberleri değerlendirdi. Baştan beri bu birlikteliğin çeşitli görüşmelerle desteklendiğine dikkati çeken Torun, "CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti ve Saadet Partisi baştan bu yana belli bir seviyede görüşmelerini devam ettirdi, şimdi de taban ittifakıyla birlikte süreci tamamlayacak. Bugün bu görüşmelerden bir sonuç alınacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

ADAYIMIZ PARTİLİ OLACAK

Seyit Torun, CHP'nin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı yönündeki soruyu da yanıtladı.

'Ben bu yönde ancak tahminimi söyleyebilirim. Cumhurbaşkanı adayımızın bir partilimizin olacağını düşünüyorum' diyen Torun, herkesin kabul edeceği, "Evet bununla bu süreç tamamlanır" diyeceği bir adaylarının olacağını bildirdi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.