CHP’nin “ballı” ailesi: Kılıçdaroğlu buna ne diyecek?

CHP’nin “ballı” ailesi: Kılıçdaroğlu buna ne diyecek?

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer’in eşi Ali Mert Taşçıer, Burdur Belediyesi’ne Özel Kalem Müdürü olarak atandı.

AİLE SAADETİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’in danışmanı olan ve aynı zamanda Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer’in eşi olan Ali Mert Taşçıer Burdur Belediyesi’ne Özel Kalem Müdürü olarak atandı.

alimerttascier.jpg

MUHARREM ERKEK, EŞİNİ VEKİL YAPMIŞTI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’in milletvekili atamalarında danışmanı olan Ali Mert Taşçıer’in eşinin aday olduğu Ankara 1. bölgeden sorumlu olması tartışmaları beraberinde getirmiş, tüm tartışmalara rağmen Gamze Taşçıer seçilecek sıradan milletvekili adayı yapılmıştı.

muharremerkek.jpg

EŞİ BURDUR’DAN SORUMLU

Ankara Milletvekili ve aynı zamanda Parti Meclisi olan Gamze Taşçıer’in aday belirleme ve partinin belirlediği il sorumluları listesinde Burdur’dan sorumlu milletvekili olduğu göze çarpıyor. Burdur Belediyesi’ni sıklıkla ziyaret eden Taşçıer çiftinin Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’le olan samimiyeti ve tekrar aday gösterilmesi için harcadıkları çaba ise partililerin üzerinde durduğu noktalardan biri.

GÖZLER MURAT KURUM’DA

Ali Orkun Ercengiz’in talep yazısını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ilettiği öğrenilirken Bakan Murat Kurum’un tavrı merak konusu oldu.

KILIÇDAROĞLU TBMM’YE ETİK YASASI TEKLİFİ VERDİRMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu birinci derece akraba atamalarına sert tepki göstermiş ve TBMM grubu olarak Etik Yasası çıkarılması için kanun teklifi verdirmişti. Kılıçdaroğlu’nun bu yeni “ballı atamaya” bakalım nasıl bir tepki verecek?

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.