CHP'nin edebiyat gününü Başkanlar işgal etti; ortada yazar yok

CHP'nin edebiyat gününü Başkanlar işgal etti; ortada yazar yok

CHP’li Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Sarıyer Edebiyat Günleri etkinliğine CHP’li başkanlar davet edildi.Dvette hiç yazarın olmaması bu nasıl edebiyat günü sorusunun sorulmasına neden oldu.

CHP'li Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen Edebiyat Günleri etkinliğine tepki yağıyor. Edebiyatseverler, yazarlarla buluşmayı beklerken karşılarında CHP'li Başkanları gördü.

 

CHP'NİN EDEBİYAT ANLAYIŞI

25 Eylül Çarşamba günü başlayan 8. Sarıyer Edebiyat Günleri, festivali Selda Bağcan'ın vereceği konser ile sona ereceği açıklandı. Etkinlikte panele katılacak olan isimler ise skandal olarak nitelendirildi. Edebiyat günleri kapsamında hazırlanan afişte edebiyatseverler CHP'li başkanların isimlerini gördü. Etkinliğe, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın panelde konuşacağı öğrenildi. Etkinlik CHP'nin edebiyat anlayışını da gözler önüne serdi.

saiyer-ic.JPG

BU NASIL EDEBİYAT GÜNÜ?

Paneldeki isimlere vatandaşlar sosyal medyada tepki gösterdi. Yazar beklerken CHP'li isimleri gören vatandaşlar 'Bu nasıl Edebiyat Günü?' diyerek eleştirilerini dile getirdi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.