CHP’nin İstanbul adayı eski AKP’li mi olacak? Bomba İddia

CHP’nin İstanbul adayı eski AKP’li mi olacak? Bomba İddia

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul adayı eski AKP’li mi olacak? Adaylık iddialarına ilişkin Erdoğan’ın eski yol arkadaşından açıklama geldi. İşte ayrıntılar;

İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylığı için AK Parti’nin kurucularından CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener’in adı geçiyor.  Konuya ilişkin konuşan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, "Vakti gelmeden önce bazı şeyleri söylemek iyi değildir" ifadelerini kullandı.

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında sorulan İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylığı sorusuna, "Başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir gibi kentleri CHP'nin alacağını düşünüyorum. Böyle bir noktada bildiğiniz gibi ben sadece bir milletvekiliyim partide. Parti Meclisi üyesi değilim aynı şekilde partinin MYK üyesi de değilim” ifadelerini kullandı.

CHP'li Abdüllatif Şener, gazetecilerin "Sizin bu yöndeki tercihiniz ne olur? 'Göreve hazırım' der misiniz?" sorusuna, "Bir bakalım, vakti gelmeden önce bazı şeyleri söylemek iyi değildir" yanıtını verdi.

Şener, bir gazetecinin "Ama şu anda takvim işliyor" şeklindeki sözleri üzerine de, "Takvim işliyor ama daha 5 ay var. Siz şimdi şunu yakalamaya çalışıyorsunuz burada; zamanı öne çekip kararı ilan ettirmeye çalışıyorsunuz. Bense asla siyasi hayatımda kararları vakti gelmeden öne çekmek için çaba harcamam veya basının algısını zamanla bağlantısız olarak şekillendirmeye çalışmam" şeklinde konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.