CHP'nin İstanbul İl Başkanlığı için adayı Cemal Canpolat oldu

CHP'nin İstanbul İl Başkanlığı için adayı Cemal Canpolat oldu

CHP Genel Merkezi'nin, İstanbul İl Başkanlığı için aday göstereceği isim Cemal Canpolat oldu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 2018'de Cemal Canpolat'a karşı, Canan Kaftancıoğlu'nu desteklemişti.

CHP İstanbul İl Başkanlığı için yarışacak adaylar belli oldu.

Uzun zamandır CHP İstanbul İl Başkanlığı için adı geçen Cemal Canpolat, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek aday olduğu konusunda bilgilendirdi.

Ocak 2018'de yapılan seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu, Cemal Canpolat’ın karşısında Canan Kaftancıoğlu'nu desteklemişti. O seçimlerde Canan Kaftancıoğlu 325, Cemal Canpolat ise 318 oy almıştı. kaldı.

CHP'de daha önce de il başkanlığı yapan Cemal Canpolat ile değişim isteyenlerin adayı olan Özgür Çelik ile yarışacak.


CEMAL CANPOLAT KİM?

 

Cemal Canpolat, 1962 yılında Malatya-Doğanşehir ilçesinde dünyaya gelmiştir. Cemal Canpolat, İstanbul'da, turizm sektöründe sendika temsilciliği görevinde bulundu. Ayrıca, Alevi-Bektaşi dernekleri ve vakıflarında kurucu üyelik, yöneticilik ve başkanlık pozisyonlarında bulundu. Cem Dergisi'nde Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yayın Koordinatörlüğü görevlerini üstlendi. 35. Olağan İstanbul İl kongresinde İl Başkanlığı'na seçilmiştir.

 

IN, OUT NEDİR?

 

In, Türkçe karşılığında "içeri" anlamına gelmektedir. Ancak günlük hayattaki kullanımında, popülerlik kazanmış kişiler veya nesneler için kullanılmaktadır. Out, "dışarı" anlamına gelmekle beraber, eski gösterişini, popülaritesini yitirmiş kişiler veya nesneler için kullanılmaktadır.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.