CHP'nin İstanbul ve Ankara ilçe adayları belli oldu

CHP'nin İstanbul ve Ankara ilçe adayları belli oldu

CHP, Ankara ve İstanbul'da 25 ilçenin belediye başkan adaylarını açıkladı. Değişim çığırtkanlığı yapan CHP'nin bir çok ilçede aynı başkanları aday göstermesi tartışma konusu oldu.

CHP'nin Ankara ve İstanbul'daki bazı ilçe belediye başkan adayları belli oldu.

İstanbul'da mevcut başkan Battal İlgezdi'nin partisinden istifa ettiği Ataşehir adaylığı için Onursal Adıgüzel gösterildi.

Arnavutköy'de Tekin Aras, Bağcılar'da Cem Kılıç,  Bahçelievler’de Emine Gülizar Emecen, Beşiktaş’ta Rıza Akpolat, Beylikdüzü’nde Mehmet Murat Çalık, Büyükçekmece’de Hasan Akgün, Esenler’de Hasan Dalkıran, Kartal’da Gökhan Yüksel, Küçükçekmece’de Kemal Çebi, Maltepe’de Esin Köymen, Sultanbeyli’de Ayhan Koç, Sultangazi’de Ferhat Epözdemir ve Şişli’de Resul Emrah Şahan CHP'nin adayı oldu.

 

Ankara'nın ilçe belediye başkan adayları ise şu şekilde:

 

Ayaş'ta İzzet Demircioğlu, Bala'da İsa Kaplan, Beypazarı'nda Özer Kasap, Evren'de Arif Güçlü, Gölbaşı'nda Yakup Odabaşı (MHP’li eski Gölbaşı belediye başkanı), Haymana'da Levent Koç, Kalecik'te Satılmış Karakoç, Kızılcahamam'da Coşkun Ünal, Mamak'ta Veli Gündüz Şahin, Nallıhan'da Ertunç Güngör ve Polatlı'da Mürsel Yıldızkaya.

İstanbul'da CHP'nin yönettiği belediyelerden Maltepe'de Ali Kılıç'ın yerine mimar Esin Köymen, Şişli'de Muammer Keskin'in yerine Resul Emrah Şahan aday gösterildi. 

 

YENİDEN ADAY OLDULAR

 

Değişim çığırtkanlığı yapan CHP'de bir çok belediye başkanının yeniden aday gösterilmesi dikkatlerden kaçmazken, partililerden de adaylara bu konuda eleştiriler yöneltiliyor.

 

İşte yeniden aday olan adaylar;

 

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.