CHP'nin organize ettiği 23 Nisan töreninde İYİ Parti anons edilmedi: İYİ Partililer alanı terk ettiler

CHP'nin organize ettiği 23 Nisan töreninde İYİ Parti anons edilmedi: İYİ Partililer alanı terk ettiler

Muğla'nın Fethiye ilçesinde CHP'nin organize ettiği 23 Nisan töreni Millet İttifakı ortakları arasında kriz çıkardı.

CHP’nin organize ettiği 23 Nisan törenlerinde İYİ Parti Atatürk anıtı tören alanında anons edilmeyince parti yönetimi tören alanını terk etti.

Muğla Fethiye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102. yıl kutlamaları Millet İttifakı ortakları arasında kriz çıkardı. İYİ Partili Başkan "Yanlışlara göz yumacak bir İYİ Parti yok burada. Temsil ettiğimiz koltuk Meral Akşener’in koltuğudur" dedi.  

CHP’nin düzenlediği törenin ardından İYİ Parti yönetimi, Atatürk Anıtı’nda toplanarak çelenk koyma törenini gerçekleştirdi.

 

Yaşananları anlatan İYİ Partili Başkan Alif Fatih Çoban, şunları söyledi:

 

“Bir gün önce Cumhuriyet Halk Partisi’nden aradılar. 23 Nisan’da çelenk koyma töreni organize ediyoruz dediler. Teşkilata sorduk katılalım dediler ve gittik. Protokol sırasına geçtik program başladı CHP İlçe Başkan Yardımcısı, Belediye Başkanımız eski milletvekilleri de törendeydi. Temsil ettiğimiz koltuk Meral Akşener’in koltuğu. Alternatif programda daha fazla özen gösterilmesi gerekiyor. Protokol listesinde partimizin ismini anons etmediler.

 

ssss-012.JPG

 

"OYUNU BOZAN OLMAYACAĞIZ"


Bunun üzerine İl Başkan Yardımcımız konuşma esnasında sunucuyu uyardı. “İYİ Parti teşkilatı da burada” dedi. Uyarılara rağmen partimizin ismi anons edilmeyince burada durmanın bir anlamı olmadığını gördük. Biz millet ittifakına bağlıyız, oyunu bozan biz olmayacağız. İttifak sürüyor ancak yanlışlara da göz yumacak bir İYİ Parti yok burada. Temsil ettiğimiz koltuk Meral Akşener’in koltuğu. Etik olmadığını uyarmamıza rağmen düzeltilmeyince bizim de ayrılmaktan başka çaremiz kalmadı. Tören alanı dağıldıktan sonra biz İYİ Parti ailesi olarak çelengimizi koyduk.  "


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.