CHP'nin sahte belge provokasyonu ortaya çıktı

CHP'nin sahte belge provokasyonu ortaya çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 maaşını bağışlayarak başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası'nı eleştirmeye devam ediyor. CHP'li Müslüm Sarı, sağlık çalışanları hakkında üretilen sahte belgeyi paylaştı.

Türkiye daha sınırlarından içeri girmeden yeni tip koronavirüs.(Kovid-19)'a karşı önlemlerini almaya başlamıştı.

FÖTÖ'CÜ VE PKK'LI TROLLER MANİPÜLE EDİYOR

İlk etapta bilim kurulunu oluşturan ve peş peşe tedbirlerini daha da sıkılaştırarak bugüne gelen Sağlık Bakanlığı'nın liderliğindeki bu çalışmalar özellikle FETÖ'cü ve PKK'lı troller tarafından manipüle edilmeye çalışılıyor.

Bazı muhalif isimler de bu manipülatif çabalara doğruluğunu araştırmaya bile gerek görmeden destek veriyor. 

KAMPANYAYI KARALAMAYA ÇALIŞIYORLAR

Bunun son örneği 'Milli Dayanışma Kampanyası' ile ilgili yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 7 maaşını bağışlayarak başlattığı kampanyayı karalamak isteyen çevreler dedikodu ve spekülatif iddialar ortaya atıyorlar. 

İlk günlerde kamu çalışanlarının maaşlarının kesileceği ileri sürülmüştü. Son örnek ise Kovid-19 ile mücadelenin en ön safında yer alan sağlık çalışanlarıyla ilgili oldu. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN 500 TL KESİLECEK İDDİASI

Bu mücadeleyi zaafa uğratmak isteyen karanlık çevreler bu kez de Sağlık Bakanlığı adına düzmece belge hazırlayan doktorlardan 1000 TL, diğer sağlık çalışanlarının maaşından ise 500 TL kesileceği yalanını servis etti.

 

sahte1.jpg

 


Aynı çevreler benzer şekilde Milli Eğitim Bakanlığı adına düzenledikleri sahte belge ile öğretmenlerden 500 lira kesileceği yalanını paylaşıma soktu.

 

mulim.jpg

 

Sosyal medyada hızla yayılan tezvirata muhalefetten de destek geldi. Belgenin doğruluğunu veya yanlışlığını öğrenebilecek konumda olan CHP eski milletvekili Müslüm Sarı ise bu belgeyi paylaştı. 

İşte Sarı'nın o paylaşımı...

 

sahte2.jpg


Sarı, benzer bir şekilde hazırlandığı anlaşılan üstelik herhangi bir logo, amblem ya da resmi ibare olmayan bir kağıda karalanmış ve Yargıtay Başkanı adına düzenlenmiş gibi gösterilen bir belgeyi sosyal medya hesabından paylaşmaktan da kaçınmadı...

 

sahte3-001.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN!

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.