CHP'nin taze başkanı minareleri "penise" benzetmiş!

CHP'nin taze başkanı minareleri "penise" benzetmiş!

CHP'nin İstanbul teşkilatına başkan olarak seçilen Canan Kaftancıoğlu'ndan bir skandal twet daha...

Skandal twetleriyle Türkiye’nin gündemine oturan ve CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden terör propagandası yaptığı iddiası ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açılmıştı.

Konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yapan Kaftancıoğlu da, daha önce paylaştığı twetlerle ilgili herhangi bir açıklama yapma gereği bile duymadan, "Bir doktor ve bir anneyim. Bütün yaşamımı insan hakları mücadelesine adamış biri olarak daima terörü ve terör örgütlerini lanetledim! Tüm amacım ve çalışmalarım Türkiye Cumhuriyeti devletini yüceltmek olup saraya dair eleştirilerim de bu sorumlulukladır” demişti.

 

MİNARELERİ “PENİSE” BENZETTİ

Canan Kaftancıoğlu'nun eski tweet'leri ise sosyal medyada büyük tepki çekerken, bu twetlerden bir tanesinde Camilerin minarelerini “penise” benzetmesi gözlerden kaçmadı.

15 Temmuz darbe gecesinin hemen arkasından 'Bu saatte ezan okumak suretiyle kalkışma yapanlara ne diyecek ne yapacağız şimdi?' mesajını paylaşan Canan Kaftancıoğlu, Gaziantep'te açılacak olan 'Türkiye'nin en büyük camisi' fotoğrafına da "Bu büyüklük takıntısının altında; Milletçe bir türlü üstesinden gelemediğimiz" 'penis büyüklüğü' sendromu olabilir mi? mesajını yayınladı.

CHP’YE NASIL BAŞKAN OLABİLDİ?

Canan Kaftancıoğlu’nun; sözde Ermeni soykırmını tanınmasını, PKK ve DHPK-C gibi terör örgütlerini cici göstermesini, Mustafa Kemal’in askerleriyiz sözünden rahatsız olmasını ve en son olarak Müslüman Türk Milleti’nin en önemli değerlerinden olan Camileri ve minarelerini “penise” benzeten twetleri CHP tabanında da tepkilere neden olurken, “Bu gibi kafalarla CHP’nin nasıl iktidar olacağı” sorusunu sordurdu.

İşte CHP’nin taze İstanbul İl Başkanı’nın minareleri “penise” benzeten skandal tweti:

 

chp2.pngchp3.png

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum