CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'na büyük şok!

CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'na büyük şok!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na soruşturma örgüt propagandasından soruşma açıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul İl Başkanlığı seçimlerini az bir oy farkıyla kazanan Canan Kaftancıoğlu hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

PKK-DHKP-C PROPAGANDASINDAN SORUŞTURMA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın; CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun, PKK-DHKP-C terör örgütü propagandası yapmak, Türkiye Cumhuriyeti devletini/kurumlarını alanen aşağılamak, Cumhurbaşkanı’na hakaret suçlarını işlediği iddiasıyla soruşturma başlattığı öğrenildi.

ESKİ PAYLAŞIMLARI GÜNDEME GELDİ
Canan Kaftancıoğlu'nun CHP İstanbul İl Başkanı olmasının ardından tartışma başladı. Kaftancıoğlu'nun Twitter'da yaptığı eski paylaşımlar hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

İŞTE CANAN KAFTANCIOĞLU'NUN SKANDAL TWETLERİ

cananb.pngcanana.png

KAFTANCIOĞLU CEVAP VERDİ

Twitter'dan açıklama yapan Canan Kaftancıoğlu, "Bir doktor ve bir anneyim. Bütün yaşamımı insan hakları mücadelesine adamış biri olarak daima terörü ve terör örgütlerini lanetledim! Tüm amacım ve çalışmalarım Türkiye Cumhuriyeti devletini yüceltmek olup saraya dair eleştirilerim de bu sorumlulukladır. Gerek şahsım, gerek partimle ilgili karalama kampanyası yürüten herkesle yargı önünde hesaplaşacağım" ifadelerini paylaştı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum