CHP’ye haciz şoku: Başkan kapıyı kilitledi

CHP’ye haciz şoku: Başkan kapıyı kilitledi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde haciz şoku yaşanıyor. Haciz memurları belediye kapısına dayandı.

CHP’li Avcılar Belediyesi’nin bir şirkete 6 milyon Türk Lirası borcunun olduğu ve bu nedenle haciz memurlarının belediye kapısına dayandığı ifade edildi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nde büyük bir kriz yaşanıyor. Borç batağında olduğu iddia edilen CHP'li Avcılar Belediyesi’nin hacizlik olduğu, alacaklı şirketlerin sıraya girdiği, bazı şirketlerin haciz işlemlerini başlattığı öğrenildi.

MHP açıkladı: AK Parti orada aday çıkarmıyor

Başkan Handan Toprak yönetimindeki Avcılar Belediyesi’nin tadilat ve inşaat işlerini gerçekleştiren İlhan Akbayır'a ait Rozak İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Ltd. Şirketi, belediyeden alacağı olan yaklaşık 6 milyon TL'yi tam üç yıldır tahsil edemeyince, haciz işlemleri başlattı.

Haciz işlemleri başlatan firma, güvenlik güçleri ve haciz memurlarıyla birlikte CHP’li Avcılar Belediyesi’nin kapısına dayandı. Haciz memurları tarafından belediyenin dördüncü katındaki siyasi masalar, bilgisayarlar ile birim müdürlerinin koltukları haczedildi.

Gazeteci yazar Nihat Genç kendi kanalını kurdu

Haciz memurlarının geleceğini öğrenen Belediye Başkanı Handan Toprak’ın ise değerli eşyalarını sakladığı ve makam odasını kilitleyip belediye binasından ayrıldığı öğrenildi. Başkanın odasının kilitli olmasından dolayı haciz memurlarının buraya giremediği belirtildi.

belediye-haciz.jpeg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.