CHP'yi karıştıracak ŞOK gelişme! Foyası ortaya çıktı

CHP'yi karıştıracak ŞOK gelişme! Foyası ortaya çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçimlerin ardından sular durulmuyor. Kılıçdaroğlu’nun foyası ortaya çıktı. İşte ayrıntılar;

CHP Genel Merkezi’nde istifa çağrılarına karşılık gelen Kılıçdaroğlu’na destek için gelen yüzlerce kişinin belediyedeki işçiler olduğu öğrenildi.

24 Haziran hezimetinin ardından partililerden gelen istifa çağrıları üzerine yüzlerce partili genel merkez önüne taşınarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek sloganları attırılmıştı. Genel merkeze getirilen kişilerin Kartal, Bakırköy, Beşiktaş belediyesindeki işçiler olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş Belediyesi’nden meclis üyesi, “Kemal bey koltuğunu korumak için belediye işçilerini sokağa döküyor. Kamu kaynaklarını kendine kullandırıyor. Belediye personeli Ankara’da Kemal Bey’e destek eylemine gittiler. Konaklama ve yemek parti tarafından karşılandı. Belediye başkanları da desteği esirgemiyorlar” ifadelerini kullandı.

İNCE’NİN DÜNÜRÜ BOŞ DURMUYOR

Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin dünürü olan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da gizliden İnce’nin çalışmalarına destek veriyorlar. Meclis üyeleri Doruk Bulut ile Nadir Ataman’ın bizzat bu işleri koordine ettiği de biliniyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.