CHP'yi karıştıran olay! Başkan Yardımcısı genç kızı önce darp sonra tecavüz etti!

CHP'yi karıştıran olay! Başkan Yardımcısı genç kızı önce darp sonra tecavüz etti!

CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı U.K.'nın tecavüz ettiği iddia edilen genç kızın savcılık ifadesi ortaya çıktı. İğrenç olaya CHP'den de tepkiler geldi.

CHP'nin Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı U.K., 23 yaşında genç bir kıza cinsel saldırı suçundan gözaltına alındı.  U.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CHP İstanbul teşkilatının karıştığı olayın ardından tecavüze uğradığı iddia edilen 23 yaşındaki genç kızın savcılıktaki ifadesi de ortaya çıktı.

U.K.'nın, genç kızı saçlarından sürükleyip darp ettiği, sonrasında ise cinsel saldırıda bulunduğu öğrenildi.

Mağdur Z.Y. ifadesinde, "U.K. benim çalıştığım cafeden arkadaşım olur, kendisi ile 1,5 ay kadar çalıştık sonra işten ayrıldı. Tahminen 40'lı yaşlardadır. Hiçbir zaman duygusal yakınlığımız olmadı. Son olaydan önce bir kalabalık arkadaş ortamında görüştük. 20 Kasım Cuma günü akşam saatlerinde çalıştığım cafeye motorla gelerek akşam Maltepe'de bir cafede buluşmayı teklif etti. Aynı cafede müzisyen olan arkadaşıma beraber gidelim mi dedim ve kabul etti. U.K. ile beraber yürüyerek saat 20.00 sularında cafeye gittik." dedi.

 

U.K.'nın kendisini arkadaşının işyerine götürdüğünü söyleyen Z.Y., şöyle devam etti:

 

"Müzisyen arkadaşım dükkan önünde bekliyordu. Yaklaşık bir saat üçümüz beraber oturduk. Arkadaşımın işi çıkmasından dolayı yanımızdan ayrıldı. U.K. ile yarım saat baş başa oturduk. Cafede hiç kimse kalmamıştı. İşyeri U.K'nın arkadaşı olduğundan çalışanlarda yoktu. Ben sonra kalkmak istedim ama o kalmam için ısrar etti. Rahatsız oldum. Gitmek için ayağa kalktığımda U.K. beni kendisine çekip koltuğun üzerine aldı. Ben de masada bulunan bardağı elime alarak onun kafasında parçaladım. Bu sırada elim kesildi, öfkesiyle beni saçımdan sürükleyerek tuvalete götürdü burada tekme tokat darp etti. Pantolonumu aşağı indirdi üzerimde bulunan kıyafetimi de yukarı kaldırdı, sonra kendi pantolonunu aşağı indirdi. Saçlarımdan tutarak kafamı aşağı bastırdı ve cinsel saldırıda bulundu. Bu sırada aynaya bakarak kendini tatmin etti."

 

CHP KARIŞTI SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

 

İğrenç olaya tepki gösterenlerden CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, "Tarihe not düşmek için yazıyorum: CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi U.K.’nin karıştığı cinsel saldırı olayına sessiz kalamam. Cezaevine atılan U.K., insanlık dışı bir suç işlemiş ve partimizin değerlerine leke sürmüştür. Derhal partiden atılmalıdır. Mağdurun ifadesi ortadadır" ifadesini kullandı.

Yarkadaş daha sonra bir açıklama daha yaparak, "Tweetimin ardından arayan CHP İstanbul yöneticileri, perşembe gecesi gerçekleşen cinsel saldırının ardından, saldırgan U.K.’nin ihraç istemiyle disipline sevk edildiğini, dosyanın işleme konması için İl Disiplin Kurulu’nun toplanacağını belirttiler" diye konuştu.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum