CHP'yi sarsacak açıklama: Kılıçdaroğlu, 'Abdullah Gül teklifimi hemen kabul etti'

CHP'yi sarsacak açıklama: Kılıçdaroğlu, 'Abdullah Gül teklifimi hemen kabul etti'

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusu, hem parti tabanında hem kamuoyunda merak edilirken, Abdullah Gül ismi öne çıkıyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bu iddiayı kanıtlayacak bir açıklama yaptı.

CHP tabanının isyanına neden olan Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı adaylığının bir iddia olmadığı ortaya çıktı.

Daha önce de ortaya atılan bu iddianın gerçek olmadığı belirtilmişti. Ancak Temel Karamollaoğlu'nun açıklaması gerçeği ortaya çıkardı.

YouTube'da Ruşen Çakır'ın Medyascope kanalına konuk olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığı Gül'ün adaylığı konusunda çarpıcı bir bilgi paylaştı.

Karamollaoğlu'na sorularını yönelten Çakır, son cumhurbaşkanlığı seçiminde gündeme gelen Abdullah Gül'ün ortak adaylığını hatırlattı.

Karamollaoğlu'na, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilişkilerinin dikkat çektiğini söyleyen Çakır, Abdullah Gül ismini Kılıçdaroğlu ile birlikte düşünüp düşünmediklerini sordu.

 

gul-karamollaoglu.JPG

 

 

"HEMEN KABUL ETTİ"

Çakır'ı onaylayan Saadet Lideri, Abdullah Gül ismini, Kılıçdaroğlu'nun hemen kabul ettiğini söyledi.

Karamollaoğlu, "Ben sayın Kılıçdaroğlu'na Abdullah Gül Bey'i teklif ettiğim zaman hemen kabul etti. Neden? Bizim o anda aslında sistemi değiştirmek için bir hamleye ihtiyacımız var. Bu da bir araya gelmeden olmuyor." ifadelerini kullandı.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum