Cihangir İslam Anıtkabir konusunda aynı düşüncede mi?

Cihangir İslam Anıtkabir konusunda aynı düşüncede mi?

Saadet Partisi’nden istifa eden bağımsız milletvekili Cihangir İslam'ın, CHP’ye transfer olmasını gazeteci Ahmet Hakan ilginç bir soruyla yorumladı: Anıtkabir konusunda ne düşünüyor?

Ahmet Hakan, Hürriyet'teki yazısında, Cihangir İslam’ın 2013 yılının Kasım ayında sosyal medyada yayınladığı, "CHP’nin yegâne eseri Anıtkabir. Savaş döneminde, ekonominin küçüldüğü bir dönemde 40 milyon TL’ye mal oldu. O da Marmaray gibi 9 yılda bitti.” mesajını anımsattı.

Ahmet Hakan, "Kemal Kılıçdaroğlu’nu çok ağır eleştiren... Laiklik konusunda Cübbeli’nin bile ifade etmediği türden görüşler ileri süren... Cihangir İslam, Anıtkabir konusunda bugün de aynı fikirde mi? Bugün de CHP’nin yegâne eserinin Anıtkabir olduğunu mu düşünüyor? Düşünüyorsa neden? Düşünmüyorsa neden? 'Marmaray' ile 'Anıtkabir'  arasında bağlantı kurmak, nereden aklına gelmişti? Anıtkabir’de Cihangir İslam’ı rahatsız eden bir şey mi var? Yoksa bugün böyle bir rahatsızlığı kalmadı mı? Kalmadıysa neden? Kaldıysa neden?" diye sorarak, aslında CHP seçmeninin ve üyelerinin sorması gereken soruları sordu.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum