Çikolatalarından böcek çıkan Kahve Dünyası'ndan basın açıklaması

Çikolatalarından böcek çıkan Kahve Dünyası'ndan basın açıklaması

Türkiye'nin birçok noktasında şubeleri bulunan Kahve Dünyası'nda kaydedilen görüntü şoke etmişti. Kahve Dünyası'ndan görüntülere ilişkin bir basın açıklaması geldi.

Türkiye'nin birçok kentinde şubesi bulunan kahve zinciri Kahve Dünyası'nda kaydedilen görüntüler bir anda sosyal medyanın gündemine oturmuşt.

Görüntülerde İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan Akasya AVM'deki Kahve Dünyası şubesinde satılan çikolataların arasında böcek gezdiği görülüyor.

Şoke eden görüntüleri bir müşteri cep telefonu kamerasıyla kaydedilmişti.

 

 

KAHVE DÜNYASI'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

 

'Kamuoyuna Duyurulur;

'Hepimizin ortak noktası’’ Kahve Dünyası olarak Akasya AVM mağazamızda çekilen görüntü için son derece üzgünüz. Türkiye’nin dört bir yanında, 250’ye yakın mağaza ve 1000’e yakın noktada müşterileriyle buluşan bir marka olarak, böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyoruz. Tekrarının olmaması için tüm birimlerimizi kapsayan bir aksiyon planı oluşturduk.

Görüntünün tarafımıza ulaşmasından itibaren gerekli tüm prosedürleri devreye alarak konuyu araştırmaya başladık. İlk gözlemlerimiz, AVM’nin açık ortak alanında yer alan mağazamızda ilk kez yaşadığımız bu olayın dışarıdan kaynaklı bir durum olduğunu gösteriyor. Bu görüntünün çekildiği alanda yer alan tüm ürünlerimizi imha ederek gerekli dezenfeksiyon ve temizlik işlemlerini gerçekleştirdik. Bu hassas konu yönetim ekibimiz tarafından da titizlikle takip edilmektedir.

Sizleri konu ile bilgilendirmeye devam edeceğiz. Saygılarımızla,

Kahve Dünyası'.

 

dfgdfgdfg.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.